آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۵۷۱۳
مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم خبر داد

ارائه بیش از دو هزار فناوری جدید در نمایشگاه ملی دستاورد‌های پژوهش و فناوری امسال

مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: دوهزار و ۸۸ فناوری جدید در نمایشگاه ملی دستاوردهای پژوهش و فناوری امسال ارائه می‌شود که این نمایشگاه برای نخستین‌بار در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برپا می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه شهید چمران اهواز که در تالار شهید مطهری دانشکدۀ علوم این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: برای رونمایی در نمایشگاه، ۵۷ طرح به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پیشنهاد شده است که از این تعداد ۳۰ طرح با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان، رونمایی می‌شود.

مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم بیان کرد: تحریم‌ها تاثیر بسزایی در حوزه پژوهش و فناوری دارد و تمام تلاش این است که محققان ایرانی در این حوزه‌ها عقب نمانند، اما خرسندیم که در حوزه‌های هوش‌مصنوعی، پرینتر‌های سه‌بعدی زیستی و... پیشرفت‌های بسزای داشته‌ایم.

زراسوندی، افزود: صدور مجوز افتتاح پردیس‌های علم و فناوری از اقدامات مهم در هفته پژوهش و فناوری است که هفته گذشته تمام مستندات پردیس دانشگاه چمران اهواز به عنوان اولین پردیس مستقل دانشگاهی آماده شده است.

وی یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های وزارت علوم را توجه جدی به کیفیت و شاگردپروری در حوزه آموزش و پژوهش عنوان کرد و افزود: توجه جدی به نوآوری فرهنگی، معیشت همکاران و اصلاح آیین‌نامه‌های دستگاهی از دیگر برنامه‌های این وزارت است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار