آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۵۷۸۷
یک کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با دانشجو مطرح کرد؛

ایران و روسیه چه منافع مشترکی دارند؟

محسن جلیلوند با بیان اینکه ایران و روسیه هر دو در چالش خیلی سنگین با غرب هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه این است که همکاری دوکشور به گونه‌ای که منافع دو طرف را تامین کند، افزایش یافته و منافع دو طرف همسو شوند.
نرگس عبدلی

به گزارش خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزیر امور خارجه ایران، روز گذشته برای شرکت در نشست وزیران پنج کشور حاشیه خزر (روسیه، ایران، قزاقستان، آذربایجان، ترکمنستان) و همچنین مذاکرات دوجانبه با لاوروف، وزیر خارجه‌ی روسیه، به مسکو سفر کرد. در دیدار دو جانبه‌ی وزرای خارجه‌ی ایران و روسیه، که در حاشیه‌ی نشست وزرای خارجه‌ی کشور‌های ساحلی دریای خزر برگزار شد؛ وزرای خارجه‌ی این دو کشور سندی را برای مقابله با تحریم‌ها به امضا رساندند.  

 محسن جلیلوند، استاد دانشگاه و کارشناس بین الملل، در این باره در گفتگویی با خبرنگار ما گفت: ظرفیت‌های ژئوپولوتیک ایران و روسیه جهت همکاری بسیار است، اما موانعی وجود دارد. ایران و روسیه هر دو در چالش خیلی سنگین با غرب هستند و تنها راه این است که همکاری هایشان را افزایش دهند به گونه‌ای که منافع دو طرف را تامین کند به این شرط که منافعشان را با یکدیگر همسو کنند.

کد ویدیو


 وی همچنین درخصوص درگیری فلسطین در نوار غزه و کرانه‌ی باختری گفت: چالش فلسطین، چالش استراتژیک هم نیست؛ بلکه چالش پارادایمیک و بسیار گسترده است. ایران و روسیه در قضیه‌ی چالش فلسطین و رژیم اشغالگر اختلاف نظر دارند. در واقع روس‌ها از نظریه‌ی دو دولت حمایت میکنند در حالی که ایران به دنبال برگزاری رفراندوم است. اما در خصوص حفظ حقوق فلسطینیان مشترک هستند و اسرائیل را به عنوان اشغالگر میشناسند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار