گروه استانها خبرگزاری دانشجو، اسماعیل جهانگیری؛ صبح شنبه شایعاتی که نه تایید میشد و نه تکذیب، رنگ قویتری به خود گرفت. جناب آقای استاندار بعد از دو سال میخواهند به مناسبت روز دانشجو در جمع دانشجویان حضور پیدا کنند اما این بار نه برای نظارت بلکه برای دیدار دانشجویی در دانشگاه ما یعنی دانشگاه فرهنگیان علامه طباطبایی.
قبل از جلسه با پیگیریهایی که انجام دادم متوجه شدم که در یک جلسه خصوصی با تاکید و توصیه بسیار بر اینکه نقدی بر روند دو سال اخیر نشود، تنها به نماینده شورای صنفی اجازه صحبت داده شده است. سریعا با مسئولین دانشگاه صحبت کردم و گفتم حتما باید وقتی برای بچههای بسیج هم داده شود و یک سهمیه ۵ دقیقهای به ما داده شد.
ساعت ۱۵، شهید گمنام وارد سالن مراسم شد و بعد از قرائت قرآن، حاج محمدرضا رازقی پور به مدت بیست دقیقه به روضه خوانی و مداحی پرداختند. اواسط مداحی بود که دکتر محمدیزاده وارد مراسم شد. بعد از خروج تابوت شهید گمنام از سالن مراسم، یکی از بچهها که مجری بود، روی صحنه آمد و از دکتر درویشی، رییس دانشگاه، جهت خوش آمدگویی به مهمانان دعوت کردند.
بعد از صحبت دکتر درویشی، یک کلیپ ۶_۷ دقیقهای از دانشگاه فرهنگیان و اردوی جهادی دانشجومعلمان در مناطق محروم در روز دانشجو پخش شد. با تمام شدن کلیپ، مجری روی صحنه آمد و از آقای فروزانکمالی از بچههای شورای صنفی درخواست کردن روی صحنه بیایند و صحبت کنند. ایشان به مسائل و مشکلات صنفی دانشگاه پرداختند. از نداشتن خوابگاه متاهلی و وضعیت سلف و کمبود فضای دانشگاه گفتن و همچنین از ترک کردن دانشگاه توسط هیات علمیهای غیر بومی گلایه کردند.
بعد از ایشان، نوبت به من رسید که در ابتدای نطقم گفتم که این مشکلات صنفی، بغضی در گلوی ما شده است اما مسئولی را نمیبینیم که بیانش کنیم. مسئولین به دانشگاه ما میآیند ولی پشت درهای بسته جلسه میگیرند و حتی زمانیکه پشت در بسته نیستند صرفا برای نظارت میآیند و فراری از هر جمع دانشجویی به سرعت دانشگاه را ترک میکنند. همچنین از انتخاب گزینشی و محدود افراد برای صحبت جلوی استاندار گلایه کردم که چرا دانشجو نمیتواند گلایههای خود را به گوش مسئولین برساند.
از دانشجویان دانشگاه خلیج فارس و علوم پزشکی گفتم که حرفهایی برای بیان جلوی استاندار دارند ولی این فرصت را بدست نیاوردهاند. از دکتر محمدیزاده تقاضا کردم که اجازه بدهند کنار هم قرار بگیریم برای حل مشکلات چه اینکه خودشان در جمع دانشجویان حضور پیدا کنند و چه ما برویم به کمک ایشان.
بعد از صحبتهای من، کلیپ ۱۵ دقیقهای از عملکرد دولت و استاندار در استان بوشهر از طرف روابط عمومی استانداری پخش شد و بعد از آن آقای استاندار بر روی سن آمدند. محمدی زاده، استاندار بوشهر با مقایسه امکانات امروز با امکانات قبل از انقلاب به پیشرفتهای این چهار دهه پرداختند و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان را افسران فرهنگی دانستند و توضیحاتی رو درمورد صحبتهای نماینده شورای صنفی بیان کردند.
وقتی آقای فروزان کمالی بلند شدند تا نکتهای را نسبت به صحبتهای آقای استاندار بیان کنند، محمدی زاده با اشاره دست از ایشان خواستند که بشینند و صحبتهای خود رو ادامه دادند. به صحبتهای بنده هم هیچ اشارهای نکردند و جوابی ندادند و حتی به اینکه چطور دانشجویان میتوانند با ایشان ارتباط بگیرند یا مطالبه خود را از ایشان پیگیری کنند، اشارهای نکردند.
بعد از صحبت ایشان کلیپی از سخنان رهبری پخش شد و مسابقه اطلاعات عمومی برای دانشجویان برگزار شد. هنگام خروج آقای استاندار از دانشگاه نسبت به قرار دادن بادیگارد در دو طرف سن مراسم اعتراض کردم و گفتم که طبق گفته خودشان باید برای دانشگاه فرهنگیان و دانشجو معلمها احترام قائل میشدند و قرار دادن بادیگارد در دو طرف سن اقدام ناپسندی بوده است.
اسماعیل جهانگیری جاوید
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان علامه طباطبایی بوشهر
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.