به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به گفته چندین منابع آگاه از امروز ۱۱ جلسه برنامه ریزی شده که مقامات دولتی و دستیاران قانونگذاران در آنها شرکت و جزییات دقیق مانند گستره قانون و شیوه عملکرد آن را مشخص میکنند.
در دستور کار آنها بررسی مبنای قانونی درباره شیوه استفاده دولتها از هوش مصنوعی در نظارت بیومتریک، مشکلاتی که مدلهای بنیادین هوش مصنوعی در قانون کپی رایت ایجاد میکنند و شیوه قانونمند سازی سیستمهای بزرگ هوش مصنوعی مانند چت جی پی تی، قرار دارد.
جلسات مذکور در حالی انجام میشود که اتحادیه اروپا روز جمعه و پس از ۳۶ ساعت مذاکره طی ۳ روز، یک توافق سیاسی را به چالش کشید و پس از آن گامهایی برای تبدیل شدن به نخستین قدرت جهان برداشت که قوانین ناظر بر صنعت هوش مصنوعی را فعال میکند.
متن قانونی که مورد توافق قرار میگیرد در مرحله بعد فرایند رسمی اصلاح را پشت سرمی گذارد تا نسخه نهایی آماده شود.
الکساندر دویسبرگ یکی از شرکای شرکت حقوق آشورست در این باره میگوید: هیات و پارلمان اتحادیه اروپا به طور رسمی متن قانون را بررسی و تایید میکنند. پس از آن قانون در یک روزنامه رسمی منتشر میشود.
کشورهایی مانند فرانسه و آلمان اعلام کردند مصالحههایی که برای دستیابی به قانون هوش مصنوعی انجام شده را تحلیل خواهند کرد. این کشورها قبلا از دیدگاه شرکتهای میسترال (فرانسوی) و آلف آلفا (آلمانی) درباره قانونمندسازی مدلهای بنیادی هوش مصنوعی پشتیبانی میکردند.