آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۷۵۹۰

ارائه ۲۹ خدمت در بستر پنجره ملی خدمات دولت هوشمند

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از اتصال این سازمان به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «غلامرضا هادربادی» با بیان این که ارائه خدمات این سازمان در بستر پنجره ملی خدمات دولت هوشمند انجام می‌شود، افزود: در راستای تکلیف قانونی ارائه خدمات سازمان در بستر دولت هوشمند، این سازمان با ایجاد بستر لازم، ۲۹ خدمت خود که دارای شناسنامه خدمت از سوی سازمان امور استخدامی هستند را در بستر پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و همچنین پنجره خدمات واحد وزارت جهاد کشاورزی ارائه می‌دهد.

وی ادامه‌داد: این ۲۹ خدمت شامل تأمین و توزیع نهاده‌های کشاورزی، خرید و فروش محصولات کشاورزی، صدور مجوز تشکیل شرکت‌ها و اتحادیه‌های کشت و صنعت، سهامی زراعی، تولید روستایی، زنان، خبرگان کشاورزی، آموزش اعضا، برگزاری مجامع و ... است که از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، پنجره خدمات واحد وزارت جهاد کشاورزی، پنجره خدمات سازمان مرکزی تعاون روستایی و همچنین از طریق سامانه‌های ساتراپ و نپ ارائه می‌شوند.

هادربادی تصریح‌کرد: برای دسترسی به خدمات الکترونیک سازمان مرکزی تعاون روستایی، متقاضیان می‌توانند به سایت سازمان قسمت پنجره خدمات الکترونیک و یا آدرس اینترنتی https://khedmat.corc.ir مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار