به گزارش خبرنگار گروه استانها خبرگزاری دانشجو، اهالی و مسئولین محله نفرآباد شهرری بعد از پیگیری جریانهای دانشجویی برای خارج شدن از حالت مخروبهای این محله پس از ۲۰ سال از وضعیت و وعده و وعیدهایی که با آنها داده شده است گفتند.
محمد علی محمد، دبیر شورایاری محله نفرآباد شهر ری به دانشجو گفت: بچههایی دانشجویی در طی ۲ سال گذشته که اوضاع در بدترین حالت خودش قرار داشت به داد و فریاد اهالی محل نفر آباد شهرری رسیدند، دانشجویان موضوعات را واقعا به نوعی پیگیری کردند که به ثمر بنشیند.
وی افزود: بعد از ورود بچههای دانشگاه موضوع پیگیری شد، سازمان نو سازی ورود کرد و با ساخت و سازهایی که در طرح آمده است محله نفر آباد از داستان مخروبهای تا حدودی خارج شد.
یکی از اهالی محله نفر در خصوص وضعیت این محله گفت: به نظر من بعد از جلسهای که با حضور شهردار و دیگر مسئولین برگزار شد اوضاع خوب و باعث شد یک نگاهی به محله نفرآباد که ۲۰ سال فراموش شده بود بشود؛ در گذشته هر جا ما میرفتیم حتی برای پیگیری تعمیرات خیلی به سختی مجوز میدادند و مردم اذیت میشند.
عدم اولویت برای واگذاری ساخت و ساز ساختمانها توسط اهالی، صرفه اقتصادی نداشتن ساخت و ساز به دلیل عدم زیرساخت، بالا بودن سود و بالا بودن مبلغ قسط وامها از دیگر مشکلاتی بود که اعضای محله ذکر کردند.
کاسب دیگری در این محل بیان کرد: شهرداری پایه کار آمد و به صورت شراکتی شروع به ساخت و ساز کرد، از شهردار تشکر میکنیم که روی حرفش ایستاد اما قرار بود با کسانی که زمینهایشان همجوار با مالکان است مشارکت شود که این کار را نکردند.
تاسیس سرای عباسی در نفرآباد در مسیر زائران حرم حضرت عبدالعظیم حسنی یکی از اقدامات خوبی است که انجام شده است، اما با اینکه افتتاح شده هنوز به بهرهبرادری نسیده است.
این در حالی است که چندی قبل احمد صادقی در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه شورا و پس از استماع گزارش جعفر بندی شربیانی در خصوص محله نفر آباد در منطقه ۲۰ گفت: از شهرداری منطقه و سازمان نوسازی تشکر میکنم برای اقداماتی که انجام دادهاند، اما پیشنهاد دارم که برای اینگونه موارد نمانیده دولت که در اینجا فرماندار ری میباشد در جلسات حضور داشته باشند.
وی افزود: فرماندار ری به عنوان نمانیده دولت باید پاسخگوی عدم اجرای تکالیف دستگاههای دولتی مثل آب و برق در توسعه محله نفرآباد باشد. این اختیار قانونی شوراهاست که مسئولین دولتی را دعوت کنند تا آنان پاسخگو باشند.
صادقی گفت: متاسفانه به رغم کارهای خوبی که صورت گرفته و به رغم اینکه شورای شهر ۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای مجموعه نفر آباد دیده بود، به دلیل کوتاهی در پیگیری این رقم به نصف تقلیل یافت. این را باید بپذیریم که کوتاهی کردیم و عدم پیگیریها از وزارت راه سبب شد این ۵۰۰ میلیارد تبدیل به ۲۵۰ میلیارد تومان شود و مابقی را به شهرداریهایی که پیگیر مسایل خود بودند نظیر شهرداری شیراز بدهند.