آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۸۸۶۲

انتخابات الکترونیکی در انتظار تائید شورای نگهبان

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حالی جمعه ۱۱ اسفندماه در سراسر کشور برگزار می‌شود که همچنان تکلیف اجرای یکی از بند‌های مهم قانون جدید انتخابات مشخص نیست.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، تنها حدود دو ماه تا انتخابات مجلس شورای اسلامی فرصت باقی مانده و همچنان شورای نگهبان تکلیف برگزاری انتخابات الکترونیکی در یک هشتم شعب انتخاباتی را مشخص نکرده است، این در حالی است که رئیس ستاد انتخابات کشور سیدمحمد تقی شاهچراغی می‌گوید وزارت کشور فهرست شعب مورد نظر برای برگزاری انتخابات الکترونیکی را به شورای نگهبان ارسال کرده است.

براساس اعلام وزارت کشور برای انتخابات پیش رو ۶۵ هزار شعبه اخذ رای پیش بینی شده که براساس قانون جدید انتخابات، در حدود ۸ هزار شعبه دارای تعدد کرسی مجلس، انتخابات باید به صورت کاملاً الکترونیکی برگزار شود، البته وزارت کشور برای برگزاری انتخابات الکترونیکی باید ابتدا تائید شورای نگهبان را بگیرد.

برگزاری انتخابات الکترونیکی از مواردی بود که در قانون جدید انتخابات از سوی مجلس بر عهده وزارت کشور گذاشته شد. اول مرداد سال جاری بود که هادی طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان از تائید قانون جدید انتخابات در این شورا خبر داد. بر همین اساس مشخص شد که انتخابات اسفندماه با قانون جدید برگزار خواهد شد.

بسیاری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی معتقدند برگزاری الکترونیکی انتخابات باعث صرفه جویی اقتصادی و کاهش چشمگیر هزینه ها، سهولت در رأی دادن، تسریع در شمارش آرا و حضور و مشارکت بیشتر رأی‌دهندگان خواهد شد.

انتخابات الکترونیکی، یک سیستم انتخاباتی است که برای رأی دهندگان این امکان را فراهم می‌کند تا با بالاترین ضریب حفاظتی و امنیتی، رأی خود را به صورت الکترونیکی انتخاب کنند. در این نوع انتخابات، مراحل رای دادن، شمارش و اعلام آراء به صورت کاملاً مکانیزه و الکترونیکی و با کمک کامپیوتر انجام می‌شود.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار