کد خبر:۱۱۱۹۰۶۱

سازمان توسعه تجارت خواستار توقف یک بخشنامه ارزی شد

سازمان توسعه تجارت در نامه‌ای به بانک مرکزی، خواستار توقف یک بخشنامه ارزی اخیر با توجه به عدم هماهنگی با این سازمان شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو_مهدی نجاری: سازمان توسعه تجارت در نامه‌ای به بانک مرکزی، خواستار توقف بخشنامه ارزی اخیر با توجه به عدم هماهنگی‌ها شد.  لازم به ذکر است در بخشنامه‌ای که در آبان ماه توسط بانک مرکزی ابلاغ شده بود، امکان اصلاح ثبت سفارش با توجه به برخی قوانین و مقررات مورد تاکید قرار گرفته بود.

گفتنی است در بند ۱ این بخشنامه آمده بود:

۱- درخواست اصلاح ثبت سفارش جهت تغییر کد تعرفه کالایی و یا شرح کالا منوط به عدم ایجاد تعهد در سامانه رفع تعهد ارزی وارداتی و عدم تغییر گروه کالایی کالای اولیه و اخذ تاییدیه از وزارتخانه ذیربط مبنی بر موافقت با اصلاح ثبت سفارش با نظر داشت ارزش کالای اصلاحی در زمان ثبت سفارش کالای اولیه و تأیید مشمولیت کد تعرفه و کالای اصلاحی جهت تأمین ارز با نوع نرخ ارز تأمین شده اولیه با نظر داشت لزوم کنترل و نظارت بر قیمت گذاری و فروش کالا بر پایه نوع نرخ ارز تأمین شده اولیه صرفاً برای یک مرتبه امکان پذیر خواهد بود. در این موارد درخواست اصلاح گواهی ثبت آماری منوط به مطابقت گروه کالایی کالای اصلاحی مندرج در پرتال ارزی با گروه کالایی کالای اولیه در زمان ثبت سفارش امکان پذیر می‌باشد.

سازمان توسعه تجارت خواستار توقف یک بخشنامه ارزی شد

در خواست سازمان توسعه تجارت خواستار برای توقف اجرای بخشنامه بانک مرکزی

این در حالی است که سازمان توسعه تجارت در نامه‌ای به اداره تدوین مقررات ارزی بانک مرکزی، با اشاره به عدم هماهنگی و استعلام نظر کارشناسی از این سازمان و همچنین بروز مشکلات متعدد بانکی و اداری برای بازرگانان و فعالان اقتصادی کشور ناشی از ابلاغ و اجرای ابلاغیه موصوف، مقتضی است دستور فرمایید تا زمان ایجاد هماهنگی‌ها و بررسی‌های کارشناسان در این خصوص، اجرای مصوبه صدرالاشاره متوقف شود.

سازمان توسعه تجارت خواستار توقف یک بخشنامه ارزی شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار