کد خبر:۱۱۱۹۴۴۱
مدیرکل دفتر توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش:

استان کرمان کمترین رشد مراکز مشاوره را در کشور داشته است

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به تسهیل صدور مجوز مراکز مشاوره گفت: متاسفانه کمترین رشد مراکز مشاوره را در استان کرمان داشتیم، در حالی که جهش خوبی در سراسر کشور داشته‌ایم.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاري دانشجو ، حجت الاسلام مهدی متقی فر مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان در مراسم  افتتاحيیه سی و نهمین دوره ملی دانش افزایی ویژه مدیران، روانشناسان و مشاوران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده وزارت ورزش و جوانان در سالن سادات شهر کرمان طي سخناني ،توانمندسازی مدیران، مشاوران و روانشناسان را از اهداف دوره‌های دانش افزایی دانست. 

او افزود :دغدغه ما کنشگری مراکز مشاوره در حل مسائل اجتماعی به ویژه در حوزه ازدواج و پیشگیری از طلاق است. 
 
وي تصريح كرد:مشاوران و روانشناسان باید فضای جامعه را درک کنند. 

متقي فر با اشاره به تسهیل صدور مجوز مراکز مشاوره در كشور بیان کرد: متاسفانه طبق آمار کمترین رشد مراکز مشاوره را در استان کرمان داشتیم در حالی که جهش خوبی در سراسر کشور داشتیم.

او اظهار داشت : از ابتدای دولت سیزدهم تعداد مراکز مشاوره در سراسر کشور از ۳۵۰ مرکز به ۶۵۴ مرکز افزايش يافته است.

*افزايش میل به تجرد در شهرستان‌های صنعتي

در ادامه اين مراسم میثم پاریزی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان در این مراسم به اطلس تهیه شده در دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان اشاره کرد و گفت: در این اطلس به شرایط و روند تحولات مربوط به ازدواج و طلاق در کشور که در استان‌های مختلف متفاوت است، پرداخته شده و روند تحولاتی استان ها در یک بازه زمانی ۱۰ ساله مورد بررسی قرار گرفته است.

وی افزود: آن چیزی که بنده مطالعه کردم و در این اطلس جای تامل دارد این است، برای یک استانی مثل استان کرمان که پهناورترین استان کشور است و شرایط اقتصادی، اقلیمی و فرهنگی متفاوتی دارد (و شاید خیلی از استان‌های کشور به همین شکل باشد و بین شهرستان‌های استان شان تفاوت‌های زیادی داشته باشد) برای اینکه بتوانیم جهت و مسیر دهیم و این اتفاق را به سمت مثبتی پیش ببریم، نمی‌توانیم برای همه استان نسخه واحدی بنویسیم.

پاریزی تصریح کرد: برای هر مسئله ای باید شرایط منطقه‌ای را در نظر بگیریم تا بتوانیم به درستی بررسی کنیم.

وی افزود: شاید خیلی‌ها در بحث ازدواج عنوان کنند که نگرانی‌های مالی و شرایط اقتصادی عاملی است که سن ازدواج را بالا برده است؛ اما این مطلب در جنوب و شرق استان کرمان فرق می‌کند و طبق آنالیز صورت گرفته، میل به تجرد در شهرستان‌های صنعتی و شهرستان‌های با شرایط اقتصادی بهتر بیشتر است که جا دارد هم حوزه معاونت جوانان و هم در برنامه‌هایی که انجام می‌شود چه در ستاد ساماندهی امور جوانان و چه در جلساتی که برگزار می‌شود این مسئله دیده شود.

وی ابراز امیدواری کرد، جلساتی که در جاهای مختلف برگزار می‌شود در راستای یک اقدام هم افزا باشد و بدین نحو بتوانیم دغدغه را برای جوانان استان مرتفع کنیم که این‌ها باید مورد بررسی قرار گیرد و ملاک کار حوزه معاونت جوانان باشد تا بتوانند گامی را که برمی‌دارند موثر باشد و کار را با برنامه‌ریزی و به شکلی هدفمند پیش ببریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار