آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۳۴۲۴
آیت‌الله علم‌الهدی:

دانشگاه فرهنگیان، کانون تربیت مهم‎ترین قشر جامعه/ معلم، امانت‌دار جامعه است

آیت الله علم الهدی در جمع روسای دانشگاه‌های فرهنگیان ضمن اشاره به این نکته که دانشگاه فرهنگیان کانون تربیت مهم ترین اقشار جامعه است گفت: شهادت دانشجوی دانشگاه فرهنگیان که در قالب عزادار در مراسم شهید سلیمانی حضور داشته، عزا و البته افتخاری برای شماست.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با روسای دانشگاه‌های فرهنگیان سراسر کشور که ظهر امروز به میزبانی دفتر نماینده، ولی فقیه در استان برگزار شد، با اشاره به حادثه تروریستی روز گذشته در سالروز شهادت سردار سلیمانی اظهار کرد: حادثه ناگوار فتنه دشمنان که در آن عده‌ای از عزیزان ما به شهادت رسیدند، برای همه ما سخت و جان‌سوز بود.

 

وی افزود: در این بین، شهادت جمعی از دانشجو معلمان که در قالب عزادار در این مراسم راهپیمایی حضور داشتند، عزا و البته افتخاری برای شماست که از خدا می‌خواهیم برکت خون این شهدا را زمینه‌ساز رشد دنیا و آخرت معلمان قرار دهد.


آبت الله علم الهدی عنوان کرد: مسئله که باید به آن دقت داشت این است که نظام و انقلاب ما از زمان پیروزی تاکنون با خون‌های پاک شهدای بسیاری آبیاری شده و بنابراین هم بنده و هم شما عزیزان، هرکدام به‌تبع موقعیتی که داریم مسئولیتی بر دوش گرفته‌ایم که در قیامت از آن سؤال خواهد شد. عزیزان من، این مسئولیت قابل‌بازخواست است. از ما سؤال می‌شود. همان‌طور که وجود اقدس امیرالمؤمنین (ع) به یکی از فرمانداران حکومت خود نامه نوشت و فرمود «وَإِنَّ عَمَلَکَ لَیْسَ لَکَ بِطُعْمَة وَلَکِنَّهُ فِی عُنُقِکَ أَمَانَةٌ» یعنی فرمانداری برای تو آب و نان نیست بلکه امانتی بر عهده توست که از آن سؤال می‌شود.


وی ادامه داد: این مسئولیت در ابتلائات و بحران‌ها حتی مضاعف‌تر می‌شود. برادران، حوادثی همچون واقعه تروریستی دیروز برای همه تلخ و زیان‌بار است، اما به‌طور خاص، ما باید به این نکته توجه داشته باشیم که این خون‌ها، مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند. بار روی دوش ما با ریخته شدن خون هر شهید، مضاعف می‌شود. اگر مدیران ما در همه ابعاد کشور این اعتقاد را داشته باشند، خیلی از چالش‌ها خودبه‌خود برطرف می‌شود و از امورات مردم گره‎گشایی خواهد شد.


وی تصریح کرد: اگر کسی گفت من در دانشگاه قصد برگزاری دوره‌های تربیتی دارم، بدانید او شکست خواهد خورد، زیرا این محیط از اساس ظرفیت تربیت ندارد. مثل این است که شما در یک باغ بخواهید درخت تناوری را به یک شیوه خاص هدایت کنید. نمی‌شود، زیرا دانشجویی که به دانشگاه می‌آید، مرد عاقل و زن عاقله‌ای است که هرچه می‌خواسته تا پیش از دانشگاه بر سرش آمده و اکنون با یکسری باور‌ها و محفوظاتی به مراکز آموزش عالی می‌آید.


آیت الله علم الهدی در ادامه درباره وظایف دانشگاه فرهنگیان گفت: دانشگاه فرهنگیان، بستری است که امانت‌دار تحویل جامعه می‌دهد. معلم، امانت‌دار جامعه است، زیرا برای هر خانواده در این جامعه، هیچ‌چیز مهم‌تر از تربیت فرزند وجود ندارد و در این شرایط، پدر و مادر‌ها حاصل تربیت ۷ ساله خود را به یک معلم و مدرسه می‌سپارند تا تعلیم و تربیتی به او ارائه کند که بستر اصلی آن بر پایه قول و عمل معلمان است. به همین دلیل است که می‌گوییم اینجا رسالتی وجود دارد که از همه سنگین‌تر است، زیرا مهم‌ترین ودیعه برای هر خانواده به دست معلم سپرده می‌شود و دانشگاه فرهنگیان باید محیط تربیت امانتدارانی باشد که دغدغه تعلیم و تربیت داشته باشند.


وی در پایان گفت: در این شرایط، تنها راه مدیریت فضای فرهنگی و تربیتی دانشگاه این است که ارزش‎گذاری منطبق بر مبانی فرهنگی باشد. البته این را بدانید به‌موازات تأثیرگذاری‌های تربیتی، توسعه زیرساختی هم خیلی واجب است. عزیزان من، جوانان مردم امانتی بر ضمه شما هستند. نمی‌شود دختر یا پسر مردم از شهرستان به دانشگاه بیاید به عشق اینکه معلم شود، اما حتی حداقل امکانات برای پاسخگویی شایسته او نباشد. اینجا کانون تربیت مهم‎ترین قشر جامعه است و باید هویت جریان‎ساز و اثرگذار خود را درک کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار