آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۷۹۹۵

اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان برای کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی صندوق تامین خسارت‌های بدنی موظف به اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان به منظور کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد و کاهش آسیب‌های اجتماعی مترتب و خانواده آن‌ها کردند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (شنبه، ۷ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، با ردیف‌های (۱)، (۲)، (۳) و (۴) بند (الف) تبصره (۱۴) ماده واحده این لایحه موافقت کردند. بر این اساس صندوق تامین خسارت‌های بدنی موظف به اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان به منظور کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد و کاهش آسیب‌های اجتماعی مترتب و خانواده آن‌ها کردند.

در بند (الف) تبصره ۱۴ ماده واحده این لایحه آمده است: صندوق تأمین خسارت‌های بدنی موظف است:

بر اساس ردیف (۱) بند (الف) تبصره ۱۴ این لایحه؛ دیه زندانیان حوادث رانندگی غیرعمد را که به دلیل هر گونه محدودیت سقف تعهدات شرکت‌های بیمه و صندوق مذکور در زندان به سر می‌برند و قبل از لازم‌الاجراء شدن قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه، زندانی شده‌اند، تأمین کند تا پس از معرفی به ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند به‌صورت بلاعوض نسبت به آزادی آن‌ها اقدام شود.

در ردیف (۲) بند (الف) تبصره ۱۴ این لایحه آمده است: با تصویب هیأت نظارت صندوق و با معرفی وزیر دادگستری حداکثر تا مبلغ دوازده هزار میلیارد (۱۲،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال از منابع درآمد سالانه موضوع بند‌های «ث» و «ج» ماده (۲۴) قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب سال ۱۳۹۵ را بابت دیه محکومان معسر جرائم غیرعمد ناشی از تصادف با اولویت زنان معسر و مواردی که پرداخت خسارت بر عهده بیت‌المال یا دولت است پرداخت کند.

بر اساس ردیف (۳) بند (الف) تبصره ۱۴ لایحه مذکور؛ به‌منظور کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد و کاهش آسیب‌های اجتماعی مترتب بر خانواده آن‌ها مبلغ سه هزار میلیارد (۳،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال با تأیید وزیر دادگستری به ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند اختصاص دهد. در ردیف (۴) بند (الف) تبصره ۱۴ ماده واحده این لایحه آمده است؛ حذف گردید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار