کد خبر:۱۱۲۹۱۸۰
امیر عبداللهیان در گفت وگو با بورل:

توقف جنایات رژیم صهیونسیتی در غزه تنها راه ثبات در منطقه است

وزیر امور خارجه در گفتگو با بورل گفت: تنها راه برای بازگشت ثبات پایدار در غرب آسیا، توقف جنایات رژیم صهیونسیتی در غزه از طریق تمرکز بر ریشه‌های بحران فلسطین است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در گفت وگوی تلفنی حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و جوزف بورل نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور سیاست خارجی و امنیتی، آخرین وضعیت روابط جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا و همچنین تحولات منطقه‌ای و بین المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این گفتگو، ضمن اشاره به تحولات غزه، ضرورت توقف جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در کشتار و نسل کشی مردم فلسطین را مورد تاکید قرار داده و آن را گامی اساسی در توقف بحران در کل منطقه دانست.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: هرگونه ائتلاف و اقدامات تشنج زا مشابه آنچه آمریکا و انگلیس در حمله به یمن انجام دادند، نه تنها کمکی به بازگشت ثبات به منطقه نمی‌کند، بلکه منجر به پیچیده‌تر شدن اوضاع خواهد شد.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران تمامی طرف‌ها را به اقدام فوری، مؤثر و پایدار با تمرکز بر ریشه‌های اصلی بحران توصیه می‌کند، زیرا ریشه بحران در اشغالگری است.

امیرعبداللهیان با اشاره به نقش مثبت آقای بورل، بر اهمیت تداوم گفتگو در مسیر دیپلماسی و حل بحران‌ها از مسیر وجود کانال گفتگو‌های نیرومند و سازنده میان اتحادیه اروپا و جمهوری اسلامی ایران استقبال کرد.

جوزف بورل هم با ابراز نگرانی از تشدید تنش در دریای سرخ، نقش جمهوری اسلامی ایران برای کمک به بازگشت ثبات به منطقه را مورد تاکید قرار داد.

بورل در ادامه با اشاره به تصمیم اتحادیه اروپا برای تشکیل ائتلاف دریایی خاطر نشان ساخت: این ائتلاف تنها برای حفاظت از کشتی‌های تجاری اروپا در برابر حملات احتمالی در دریای سرخ بوده و هیچ ماهیت نظامی، علیه کشوری ندارد.

در این گفتگو، طرفین با اشاره به اهمیت گفتگو در کمک به بازگشت ثبات منطقه‌ای و بین المللی، بر ضرورت حفظ مسیر تماس در سطوح مختلف میان جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا تصریح کردند.

همچنین طرفین آخرین تحولات مربوط به توافق هسته‌ای را مورد بررسی قرار دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار