کد خبر:۱۱۲۹۲۷۸

خشم آمریکایی‌های عرب‌تبار ایالت میشیگان از بایدن

آمریکایی‌های مسلمان و عرب‌تبار با متهم کردن جو بایدن به حمایت از نسل‌کشی اسرئیل در غزه تظاهراتی در نزدیکی محل دیدار او با اعضای کارگران اتومبیل برگزار کردند.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، آمریکایی‌های مسلمان و عرب‌تبار با متهم کردن جو بایدن به حمایت از نسل‌کشی اسرئیل در غزه تظاهراتی در نزدیکی محل دیدار او با اعضای کارگران اتومبیل برگزار کردند.

گزارش‌ها حاکی است معترضان پلاکارد‌هایی در دست داشتند که خواستار قطع حمایت‌های انتخاباتی از جو بایدن بود. روی این پلاکارد‌ها شعار‌هایی مانند «بایدن را رها کن» و «بایدن را نادیده بگیر» نوشته شده بود.

در ماه‌های گذشته تحلیلگران هشدار دادند موضع دولت بایدن و تشدید شکاف بین نمایندگان دموکرات ایالت میشیگان بر سر جنگ غزه، احتمال آنکه نه رای‌دهندگان عرب و نه رای‌دهندگان یهودی این ایالت در جریان انتخابات سال ۲۰۲۴ به دموکرات‌ها رای دهند را افزایش داده است.

بایدن توانست در انتخابات پیشین ریاست جمهوری آمریکا با به دست آوردن رأی مسلمانان و آمریکایی‌های عرب‌تبار در این ایالت به پیروزی برسد، اما از زمان حمله اسرائیل علیه فلسطینی‌های نوار غزه احتمال شکست او در این ایالت کاهش یافته است. میشیگان از جمله ایالت‌های کلیدی در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا است.

مردم آمریکا، موضع دموکرات‌ها در قبال مسئله اسرائیل و فلسطین را بسیار منفعلانه ارزیابی می‌کنند و معتقدند دولت بایدن با وجود اعتراضات مردمی کم سابقه شهروندان آمریکایی در محکومیت حملات این رژیم علیه غزه و نارضایتی آن‌ها از تخصیص بودجه هنگفت مالی و تسلیحاتی به نفع این رژیم، صدای رای‌دهندگان و مالیات دهندگان آمریکایی را نشنیده و رضایت لابی‌های صهیونیستی را به رضایت مردم خود ترجیح می‌دهد.

در حالی که اکثر رای‌دهندگان آمریکایی باید بطور عمده بر مسائل داخلی و اقتصاد متمرکز شوند، این بار توجه خود را بر سیاست خارجی حاکمیت و نتایج ناگوار سیاسی و اقتصادی آن در آینده دوخته‌اند. جنگ رژیم اسرائیل با مقاومت فلسطین در خاورمیانه نامزد‌های انتخابات سال ۲۰۲۴ در آمریکا را مجبور کرده تا به‌طور عمده درباره سیاست خارجی آمریکا و موضع نظامی خود آتی خود موضع گیری کنند. اقدامی که طبق نظرسنجی‌ها و تحلیل‌های رسانه‌ای ممکن است عواقب پیش‌بینی نشده‌ای برای کمیت و کیفیت حمایت مردمی از آن‌ها داشته باشد.

پیش از آغاز درگیری‌ها میان رژیم صهیونیستی و حماس، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در سخنرانی ماه سپتامبر خود نزدیک‌ترین مفهوم "دکترین بایدن" در خاورمیانه را کاهش فشار‌ها از منطقه خاورمیانه، تنش‌زدایی و در نهایت یکپارچه سازی منطقه عنوان کرده بود. وی از ترویج عادی سازی روابط اعراب و رژیم صهیونیستی به عنوان یکی از مهمترین راه کار‌های اجرایی این دکترین نام برده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار