کد خبر:۱۱۳۰۳۶
نماينده ولي و سرپرست حجاج ايراني
سوء رفتار در زندانهاي سعودي در انتظار معتادين زائر است
نماينده ولي فقيه و سرپرست حجاج ايراني گفت: گير افتادن زائران در زندانهاي سعوديها و متعاقب آن سوء بدرفتاريها و بزرگنماييهاي وهابيان حاصل حضور زائران معتاد در كاروان هاي حج است.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، حجت الاسلام قاضيعسگر عصر امروز در مراسم تجليل از فعالان صيانت از حجاج و عمرهگذاران ايراني در برابر مواد مخدر كه در مجموعه فرهنگي شقايق برگزار شد، اظهار داشت: حاصل كنترل شديد زائران حامل مواد مخدر باعث ميشود كه عدهاي از زائرين اعتياد خود را ترك كنند.
نماينده ولي فقيه و سرپرست حجاج ايراني با بيان اينكه در همه امور مربوط به كشور اگر قاطع و درست كارها را مديريت كنيم نهايتا موفقيت حاصل ميشود، افزود: آسيبشناسي و شناختن فرصتها و تهديدها در مجموعههاي مديريتي باعث ميشود راه آينده را به درستي طي كنيم.
وي در ادامه گفت: زماني كه از مباني اسلام و انقلاب دست برداريم آسيب خواهيم ديد و متحمل تاثيرات سوئي در عملكرد مجموعه مديريتي خواهيم شد و از سوي ديگر مجموعه تلاشهاي فرهنگي و سياسي استكبار و صهيونيزم جهاني با تمامي ابزارها در تلاش است كه در مسير ما سنگاندازي كنند.
قاضيعسگر همچنين خاطرنشان كرد: در اين سفر نوراني تلاش كنيم كه زائران بيشتر به از فضاي معنوي حج استفاده كنند و از گير افتادن زائران در زندانهاي سعوديها و متعاقب آن سوء بدرفتاريها و بزرگنماييهاي وهابيان را شاهد نباشيم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰