به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام علی وحدانیفر، امام جمعه کهگیلویه در آیین افتتاح این پروژه مظلومیتهای کهگیلویه را یادآور شد و خطاب به وزیر گفت: در محلی که قرار گرفتهایم سمت راست سد کوثر و سمت چپ سد مارون احداث شده است در حالی که زمینهای شهرستان در مجاورت این سدها تشنه و بیآب ماندهاند.
وحدانی فر تصریح کرد: زمینهای شهرستان مصداق ضرب المثل «آب در کوزه و ما تشنه لبان» است، چطور میشود دو سد در شهرستان احداث شود، اما ولو به قطرهای اجازه برداشت آب به زمینهای تشنه ما ندهند!
امام جمعه کهگیلویه ادامه داد: چقدر باید استاندار تلاش کند فریاد بزند برای اینکه اجازه دهید یک برکه اندازه یک دهم مارون احداث شود جلوی طغیان سیلاب را میگیرد و به کهگیلویه کمک میکند.
وحدانیفر بیان کرد: ۳۶ هزار هکتار زمین در کهگیلویه و چرام چشم انتظار آبریز هستند مطالبه عموم مردم احداث سد آبریز است.
امام جمعه کهگیلویه با بیان اینکه ما نه در مرز قرار داریم که از شرایط آن برخوردار باشیم و نه در کنار دریا هستیم که از صنعت دریا استفاده کنیم، افزود: در استانی هستیم که ۱۰ درصد آب کشور را تولید میکند، ولی جوانانش برای اشتغال از اینجا تا عسلویه دنبال کار میگردند.
وحدانی فر گفت: آقای وزیر! از شما خواهش میکنیم فریاد ما در هیأت دولت برای پمپاژ دشتهای تشنه کهگیلویه باشید من بچه کشاورزم دلم میسوزد زمستان با حجم آب و سیلاب با مشکل مواجه هستیم، اما اجازه برداشت آب نداریم.
امام جمعه کهگیلویه با اشاره به سطح دریاچه کوهبرد و حجم آب ذخیره این سد، از وزیر خواست ابرای افزایش ارتفاع تا هفت متر چارهاندیشی کند و در خصوص مزایای این تغییر گفت: در حال حاضر ۲ و نیم میلیون متر مکعب حجم ذخیرهسازی آب است که در ارتفاع هفت متری تا پنج میلیون متر مکعب افزایش خواهد یافت و سطح زمینهای آبیاری شده از ۴۰۰ هکتار به ۸۰۰ هکتار خواهد رسید.
وحدانیفر با بیان اینکه کهگیلویه برای پیشرفت راهی جز توسعه کشاورزی ندارد، تأکید کرد: اولویت اصلی ما کشاورزی است انتظار داریم این حوزه را ویژه حمایت کنید.
امام جمعه کهگیلویه سفرهای رئیس جمهور به استان را یادآور شد و گفت: در ۲ سفر هیئت دولت برکات داشت، اما سهم وزارت جهاد کشاورزی کمتر بود.