کد خبر:۱۱۳۱۷۷۴

امکان کشت مشارکتی بین ایران و کوبا

نماینده عالی وزارت کشاورزی کوبا اعلام کرد: امکان کشت مشارکتی (فراسرزمینی) با شرکت‌های خدمات مکانیزاسیون بین ایران و کوبا وجود دارد که در قالب قرارداد‌های چند ساله می‌توان دنبال کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رسول سلگی، قائم مقام مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی در نشست مشترک هیأت کشاورزی کوبا و مدیران مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی اظهار کرد: با توجه به توانمندی بالای سازندگان ادوات و دنباله بند‌های کشاورزی بویژه ماشین‌ها و ادوات خاک‌ورز، کاشت و سمپاش‌های نوین و مدرن امکان صادرات این دستگاه‌ها به کشور کوبا فراهم است.

نماینده عالی کشاورزی کوبا با بیان اینکه از ماشین‌ها و ادوات تولیدی کشاورزی در نمایشگاه بین‌المللی ماشین‌های کشاورزی مشهد بازدید کرده است، اظهار امیدواری کرد: از این ماشین‌ها در توسعه کشاورزی کوبا استفاده شود. کیفیت بالای ادوات همچنین قیمت مناسب آن به نسبت محصولات مشابه اروپایی و آمریکایی موجب اشتیاق و تمایل مسئولین کشاورزی کوبا به بهره‌گیری از محصولات تولیدی کشور جمهوری اسلامی ایران شده است.

نماینده عالی وزارت کشاورزی کوبا همچنین اعلام کرد: امکان کشت مشارکتی (فرا سرزمینی) با شرکت‌های خدمات مکانیزاسیون وجود دارد که در قالب قرارداد‌های چند ساله و قابل تمدید امکان پذیر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار