به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دیوید میلر در سالهای اخیر با شبکه تلویزیونی پرستیوی ایران همکاری داشته و به عنوان تهیهکننده و البته مجری برنامه "فلسطین محرمانهزدایی" در کنار کریس ویلیامسون دیگر مجری این برنامه، فعالیت داشته است. وی در جریان یک سخنرانی در سال ۲۰۱۹ در دانشگاه بریستول بریتانیا گفته بود که "جنبش صهیونیسم یکی از پنج ستون و محور اصلی است که اسلامهراسی در انگلیس را رهبری و هدایت میکنند". در آن زمان گروهها و لابیهای صهیونیست نظیر نهاد موسوم به "اعتماد امنیت جامعه/Community Security Trust " از سخنرانی میلر شکایت کردند و آن را نمود عینی یهودی ستیزی دانستند.
با این حال، دو سال بعد بود که میلر از کرسی استادی دانشگاه بریستول اخراج شد. وی در فوریه سال ۲۰۲۱ میلادی و پس از انجام یک سخنرانی در مورد فلسطینیها و رژیم صهیونیستی، با انتقادات و هجمههای گستردهای از سوی جریانهای حامی صهیونیستها رو به رو شد. تنها اندکی پس از اخراج دیوید میلر از دانشگاه بریستول، بحث و مناطرات زیادی در مورد ضرورت حراست از حق آزادی بیان در بریتانیا مطرح شد. دانشگاه بریستول در سال ۲۰۲۱ در توجیه اخراج دیوید میلر مدعی شده بود که وی معیارهای رفتاری مد نظر این دانشگاه را زیر پا گذاشته است.
دیوید میلر بلافاصله شکایتی را مطرح و در آن به ضابع شدن حقوق شغلی خود و همچنین اِعمال تبعیض علیه خود به دلیل بیان اعتقادات و دیدگاه هایش اشاره کرد. در این راستا، به تازگی دادگاهی در بریتانیا حکم داده که اخراج دیوید میلر کاملاً غلط و غیرقانونی بوده است. تصمیمی که واکنش نشریه صهیونیستی "جوییش کرونیکل" را نیز به دنبال داشته و به نقل از سخنگوی "اتحادیه دانشجویان یهودی" آورده: حکم اخیر دادگاه بریتانیا در پرونده دیوید میلر حقیقتاً ناامیدکننده است.
"لُرد مان"، مشاور دولت بریتانیا در امر یهودی ستیزی نیز در گفتگو با این نشریه، موضع گیری و اعلام کرده که پارلمان بریتانیا بایستی علیه حکم دادگاهی در بریتانیا در رابطه با دیوید میلر مداخله کنند. فردی که به عقیده لُرد مان به دانشجویان یهودی در بریتانیا توهین کرده است.
"زیلور رحمان" نماینده حقوقی دیوید میلر در جریان پرونده شکایت قضایی اش نیز گفته است که "این حکم پیامی روشن را به آنهایی میرساند که در بریتانیا به انتقاد از اسرائیل میپردازند. این حکم را میتوان به معنای واقعی کلمه یک نقطه عطف دانست".
پایکاه خبری "میدل ایست مانیتور" به نقل از دیوید میلر نوشته است که وی اذعان داشته که بسیار مفتخر است راهی را در پیش گرفته که در قالب آن اثبات شده که انتقاد از رژیم اشغالگر قدس در زمره انتقادات و موضعگیریهایی در بریتانیا درنظر گرفته میشود که میتواند با حمایت قانونی نیز همراه شود. معادلهای که صهیونیستها دغدغههای جدّی را در مورد گسترش این باور و دیدگاه در بریتانیا دارند. وی ابراز امیدواری کرد که حکم اخیرِ دادگاه بریتانیا، در نوع خود زمینههای لازم جهت انجام اقدامات بیشتر علیه جنایات و پروژه نسلکشی صهیونیستها علیه ملت فلسطین را فراهم سازد. دیوید میلر در سالهای گذشته به دلیل انتقادات صریح خود از رژیم اشغالگر قدس، با فشارهای فزایندهای در بریتانیا رو به رو بوده است.
زیلور رحمان، وکیل و حقوقدان خاطرنشان کرده که "جنایات صهیونیستها در جریان جنگ غزه تا حد زیادی جهان را بیدار کرده و حقانیت مواضع دیوید میلر را آشکارتر کرده است".
در برنامه هفتگی"فلسطین محرمانهزدایی" شبکه پرستیوی، پردههایی تازه از رویههای مجرمانه و غیرقانونی صهیونیستها و لابیهای متحد آنها در عرصه بینالمللی و به طور خاص در بریتانیا هدفِ افشاگری قرار میگیرد و البته که تاکنون بارها و بارها این برنامه و عوامل آن هدفِ اقدامات خصمانه نیز قرار گرفتهاند. به عنوان مثال، کریس ویلیامسون مجری این برنامه که پیشتر نماینده پارلمان بریتانیا از حزب کارگر بوده و حتی کرسی وزیریِ در سایه دولت را نیز در اختیار داشته، به واسطه فعالیت در برنامه فلسطین محرمانهزدایی، با لغو برخی مجوزهای قانونی خود در دسترسی به پارلمان بریتانیا رو به رو شده است.