به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، اسحاق عاطفی _ در پیِ اجرای عملیات "طوفان اقصی" و وارد آمدن ضربات کاری به رژیم اشغالگر قدس، بسیاری از جریانهای سیاسی و رسانهای غربی و حامیان بینالمللی آنها، حملات گستردهای را علیه جنبش مقاومت فلسطین به راه انداخته و با القای واژگان و مفاهیم منفی به این جنبش نظیر توصیف آن به مثابه یک گروه تروریستی و البته انجام مانور با محوریت مظلومنمایی از صهیونیستها، سعی داشتهاند تا حدی از دامنه آبروریزی گستردهای که برای صهیونیستها به بار آمده بکاهند و البته که زمینه را برای مشروعیتبخشی به حملات وحشیانه و غیرانسانی صهیونیستها به نوار غزه و کشتار غیرنظامیان این منطقه فراهم سازند.
با این حال، به تازگی وقوع یک اقدام معنادار از سوی لابیها و جریانهای صهیونیستی در بریتانیا، موجی از حملات هماهنگ را علیه شبکه پرستیوی و یکی از چهرههای نزدیک و همکار با آن، به راه انداخته است. در این راستا، "ماری ون دِر زیل"، رئیس شورای معاونین تشکیلات موسوم به یهودیانِ بریتانیا، در نامهای به شبکه ITV News، از این شبکه و مسئولان آن به دلیل دعوت از "لطیفه ابوچاکرا"، زن بریتانیایی-فلسطینی و همکار شبکه پرستیوی و به طور خاص برنامه "فلسطین محرمانهزدایی" این شبکه جهت حضور در یکی از برنامههای خود و صحبت در مورد تجربیات اسلام هراسانهای که پس از عملیلت طوفان اقصی در بریتانیا شاهد آنها بوده، دست به انتقاد زده است.
*نشریه "میل" انگلیس در گزارشی لطیفه ابوچاکرا، همکار و گزارشگر شبکه پرستیوی که به تازگی در شبکه ITV News بریتانیا حضور یافته و از تجربیات اسلام هراسانه خود در خاک بریتانیا پس از عملیات پیروزمندانه طوفان الاقصی سخن گفته را یک عنصر تبلیغاتی حامیِ ایران توصیف کرده و از ضرورت انجام تحقیقات جهت شناسایی دلایل دعوت وی به این شبکه سخن گفته است.
"ماری ون دِر زیل" مدعی شده که برنامه فلسطین محرمانهزدایی شبکه پرستیوی، یهودیان را هدفِ اقدامات تبلیغاتی قرار میدهد و اساساً اینکه از میان جامعه گسترده مسلمانان بریتانیایی، فردی نظیر وی که با یک شبکه ایرانی مرتبط است جهت حضور در شبکه ITV News انتخاب شود، یک اقدام کاملاً غلط و نقطه اوج بدسلیقگی مسئولان شبکه مذکور بوده است. جالب اینکه طیفی از رسانهها و شخصیتهای حامی رژیم اشغالگر قدس در برتیانیا نیز حملات گستردهای را علیه ITV News و تصمیم آن در دعوت از لطیفه ابوچاکرا جهت حضور در شبکه مذکور انجام داده و خواستار عذرخواهی این شبکه از این اقدامش شدهاند.
با این همه، توجه به دو نکته در مورد این حملات از اهمیت زیادی برخوردار است:
اولاً سالهاست که بسیاری از ناظران و تحلیلگران، از نفوذ عمیق جریانها و لابیهای صهیونیستی در بریتانیا صحبت میکنند و حتی به این مسئله اشاره میکنند که این طیفها از نفوذ قابل توجهی در مهدکودکها و دبستانهای بریتانیا نیز برخوردارند و عملاً برنامههای فرهنگی خود را در قالب پوششهای زیبا به پیش میبرند.
در این فضا، شبکه پرستیوی مدتهاست که با حملات جدّی و گستردهای از سوی لابیهای صهیونیستی در بریتانیا رو به رو است و این طیفها جدای از اینکه زمینه را جهت لغو مجوز پخش این شبکه در بریتانیا فراهم کردهاند، در عین حال، در تلاشهایی هماهنگ حتی به دنبال آن بوده و هستند تا شبکه پرستیوی و برنامههای تأثیرگذار آن نظیر فلسطین محرمانهزدایی را از بستر شبکههای اجتماعی مهم نظیر فیسبوک و توئیتر نیز حذف کنند. در این چارچوب، افرادی که با شبکه پرستیوی و به ویژه برنامههای آن که به نوعی با افشاگری از رویههای مجرمانه رژیم صهیونیستی همراهند، همکاری دارند نیز هدفِ حملات مختلف لابیهای صهیونیستی قرار گرفته و میگیرند.
*نشریه اسپکتیتور در گزارشی ویژه اقدام شبکه ITV News در دعوت از لطیفه ابوچاکرا، همکار شبکه پرستیوی و گزارشگر برنامه فلسطین محرمانهزدایی این شبکه را زیر سؤال برده و تئوریهای مختلفی را در این رابطه مطرح و سعی داشته از اصلِ این اقدام مشروعیتزدایی کند.
به عنوان مثال، کریس ویلیامسون مجری برنامه فلسطین محرمانهزدایی شبکه پرستیوی، تاکنون بارها هدف اقدام خصمانه این جریانها قرار گرفته و چند ماه قبل، مجوز دسترسی وی به پارلمان بریتانیا به عنوان یک عضو سابق نهاد مذکور نیز به دلیل آنچه ارتباط با یک شبکه ایرانی(پرستیوی) عنوان شده، لغو گشته است.
دیوید میلر، تحلیلگر سیاسی بریتانیایی نیز پیشتر به دلیل حمایتهای خود از ملت فلسطین، با اقدام فعال لابیهای صهیونیستی از دانشگاه بریستول این کشور اخراج و البته که اقدامات رسانهای هماهنگی جهت زیر سؤال بردن موقعیت وی در بریتانیا و برچسب زدن به او به عنوان یک فردِ وابسته به نظام سیاسی ایران صورت میگیرد.
در این منظومه، لطیفه ابوچاکرا نیز دچار حملاتی مشابه شده و صِرف همکاری وی با شبکه پرستیوی و افشاگری از رویههای مجرمانه صهیونیستها سبب شده تا نهادها و لابیهای نزدیک به صهیونیستها به نحوی جدّی علیه وی وارد میدان شوند و اصلِ آزادی رسانه مورد ادعای جهان غرب را زیر سؤال برده و خواستار بایکوت حداکثری وی شوند.
دوم اینکه صهیونیستها در حمله به لطیفه ابوچاکرا و شبکه پرستیوی، از یک تاکتیک قدیمی و منسوخ خود که همان یهودی ستیز خواندنِ این فرد و نهاد مذکور است استفاده کردهاند. این در حالی است که مخالفت اصلی این طیفها نه با آیین یهودیت بلکه معطوف به جنبش صهیونیسم است که با رویههای نامشروع و غیرقانونی خود نه تنها سرزمین ملت فلسطین را غصب کرده بلکه بیش از هفت دهه است که دست به هر نوع جنایتی علیه ملت فلسطین و دیگر ملتهای منطقه میزند.
البته که تشدید کنشهای جریانهای حامی صهیونیستها علیه چهرههای همکار با شبکه پرستیوی و حمله به این شبکه، خود حاکی از اهمیت و بُرد مؤثر رسانهای آنها در عرصه بینالمللی است که این مسئله موجب نگرانی جریانهای سیاسی و رسانهای صهیونیستی و حامیان بینالمللی آنها مخصوصاً در بحبوحه جنگ غزه شده است.