آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۳۲۲۴
رئیس نظام پزشکی کشور:

دانش‌آموختگان پزشکی باید با موضوع سلامت معنوی آشنایی پیدا کنند

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: بر اساس قانون سازمان نظام پزشکی کشور، وظیفه سازمان نظام پزشکی کشور، جاری ساختن ارزش‌های اسلامی است .

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در هشتمین همایش ملی سلامت معنوی اسلامی گفت: بر اساس قانون سازمان نظام پزشکی کشور، وظیفه سازمان نظام پزشکی کشور، جاری ساختن ارزش‌های اسلامی است و از این منظر، سازمان نظام پزشکی در بحث سلامت معنوی وظیفه مهمی را بر دوش دارد و امیدواریم بتوانیم از این پس، نقش موثرتری را ایفا کنیم.

وی افزود: همه فارغ التحصیلانی که در حوزه پزشکی آموزش داده می‌شوند باید نسبت به موضوع سلامت معنوی آگاه شوند.

رئیس سازمان نظام پزشکی با تاکید بر اینکه در حوزه سلامت معنوی باید از التزام به الزام برسیم، گفت: اعضای جامعه پزشکی باید بدانند کدام محور‌ها در حوزه سلامت معنوی باید ملتزم باشند و بعد از آن برسیم به الزاماتی که قانونی باشد تا بتوانیم جامعه درمان و مخاطبان را به سمت سلامت معنوی اسلامی سوق دهیم.

وی تاکید کرد: ما باید از سلامت معنوی سکولار فاصله بگیریم و سلامت معنوی اسلامی باید موردتوجه ویژه قرار گیرد.

دکتر رئیس زاده ارائه آموزه‌های سلامت معنوی اسلامی در قالب درسنامه به دانشجویان را از اولویت‌های موردنیاز جامعه سلامت دانست و ادامه داد: باید موضوع آموزه‌های سلامت معنوی اسلامی را با جدیت دنبال کنیم و در همه بازآموزی‌ها در تمامی رشته‌ها موضوع سلامت معنوی اسلامی را موردتوجه قرار دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار