آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۳۳۳۲
عضو هیات مدیره سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در گفت‌وگو با دانشجو:

اموال بانک زنجانی هنوز به دست ما نرسیده است/ ۹۵ درصد فروش اموال تملیکی در مزایده اتفاق می‌افتد

علیرضا نورنژاد گفت: در ۱۱ ماه سال جاری، ۳۸ هزار میلیارد تومان کالا را تعیین تکلیف کردیم. این در حالی است که در کل سال گذشته ۳۱ هزار میلیارد تومان کالا تعیین تکلیف شده بود.

اموال بانک زنجانی هنوز به دست ما نرسیده است/ ۹۵ درصد فروش اموال تملیکی در مزایده اتفاق می‌افتد

 

علیرضا نورنژاد عضو هیات مدیره و معاون امور حقوقی و فروش اموال غیرمنقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، گفت: اموال آقای بابک زنجانی هنوز به سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی داده نشده و باید پروسه قضائی آن طی شود. پرونده‌های مفاسد اقتصادی با هماهنگی‌هایی که با مراجع قضائی انجام شده، در طول یک سال گذشته به سازمان ما تحویل داده شده و فرایند فروش آن در حال انجام است. 

 

وی افزود: در ۱۱ ماه سال جاری، ۳۸ هزار میلیارد تومان کالا را تعیین تکلیف کردیم. این در حالی است که در کل سال گذشته ۳۱ هزار میلیارد تومان کالا تعیین تکلیف شده بود، بنابراین می‌توان گفت در این زمینه حرکت رو به جلویی داشته‌ایم.

 

نورنژاد ادامه داد: فروش کالاهای اموال تملیکی به دو صورت انجام می‌شود؛ ۹۵ درصد این کالا‌ها از طریق مزایده سراسری به فروش می‌رسد و فرایند آن کاملا شفاف است. تعداد دیگری از کالا‌ها نیز در حراج خرده‌فروشی به فروش می‌رسد. حراج خرده‌فروشی از خرداد امسال شروع شد و تاکنون ۲۰۰ مرحله آن به صورت برخط و دردسترس تمام مردم، انجام شده است. یکی از تفاوت‌های آن با مزایده این است که در مزایده‌های دولتی کارکنان دولت نمی‌توانند شرکت کنند ولی در حراج خرده‌فروشی این امر امکان‌پذیر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار