به گزارش گروه خبرنگار خبرگزاری دانشجو، دوشنبه 14 اسفندماه در خانه سیزدهمین جشنواره پویانمایی تهران، نشست «فلسطین، سرزمین مقدس» با حضور حامد علامتی مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، محمدرضا کریمی صارمی دبیر جشنواره و محمد حمیدی مقدم مدیر عامل مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی برگزار شد. در این نشست، محمد حمیدی مقدم در ابتدای نشست «فلسطین، سرزمین مقدس» پس از تشکر از دبیر جشنواره پویانمایی و برگزارکنندگان این رویداد گفت: ما دو اثر پویانمایی در حال تولید درباره غزه داریم. با توجه به این جلسه و اهمیت مسئله غزه از تولید سه پویانمایی دیگر در این حوزه حمایت خواهیم کرد.
او ادامه داد: موجی که در جشنواره برلین به عنوان یکی از سیاسیترین جشنوارههای جهان علیه رژیم صهیونیستی شکل گرفت، ادامه خواهد یافت و همدلی با مردم غزه در فستیوالهای آینده مثل زاگرب، انسی، هیروشیما و ... استمرار خواهد داشت و همه ما آن را خواهیم دید.
حمیدی مقدم گفت: در مراکز هنری و نهادهای متولی فیلمسازی از این فضا باید استفاده کرد و در کنار توجه به مستندسازی و فیلم داستانی، در حوزه پویانمایی هم محتوا تولید کرد. ما در جشنواره هفدهم «سینماحقیقت» بخش ویژه غزه داشتیم و امسال صندوق حمایت مالی غزه را برای حمایت از فیلمسازان بینالمللی علاقهمند به این حوزه راهاندازی کردیم.
مدیر عامل مرکز گسترش افزود: با توجه به استقبالی که فیلمسازان خارجی از فراخوان صندوق حمایت مالی غزه داشتند، احتمالا هنرمندان فراوانی در لبنان و کشورهای همسو هستند که میخواهند انیمیشن درباره این موضوع تولید کنند، اما حمایت مالی ندارند، با مرکزیت کانون و جشنواره پویانمایی و همراهی مرکز گسترش، حوزه هنری و نهادهایی از این دست میتوان به تولید آثاری باارزش در این زمینه اندیشید.
محمد حمیدی مقدم ادامه داد: ما امسال با 19 اثر در جشنواره حضور داریم همچنین غرفه مرکز گسترش و «هنر و تجربه» در بازار جشنواره امسال برقرار است، همکارانم در غرفه میزبان هنرمندان و دانشجویان حوزه پویانمایی هستند. فیلمسازان و علاقه مندان میتوانند طرح هایشان را در غرفه ارائه داده و فرم پر کنند. امیدوارم بتوانیم از تولید آثار تازه به ویژه طرحهای فیلمسازان جوان، حمایت کنیم. مرکز گسترش، یکی از مهمترین مراکزی است که در زمینه تولید انیمیشنهای کوتاه هنری، فعال است و حضور ما در ادوار مختلف جشنواره پویانمایی تهران، به ویژه دو دوره اخیر، و جشنوارههای بینالمللی نشان دهنده زبان جهانی و نگاه هنرمندانه آثاری است که در مرکز تولید شده است.