به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رهبرانقلاب در دیدار اخیر با اعضای مجلس خبرگان رهبری، نکاتی را خطاب به منتخبان مجلس دوازدهم برشمردند که نقشه راهی را برای مجلس آینده که هفتم خرداد ۱۴۰۳ تشکیل خواهد شد، ترسیم کرد.
ایشان در تذکری مهم، سخنان اختلافانگیز، دعوا راهانداختنها و ستیزهگریهای دشمنپسند را موجب تلخ شدن شیرینی تشکیل مجلس جدید خواندند و گفتند: منتخبان مجلس جدید مراقبت کنند و نگذارند شیرینی تشکیل مجلس در کام مردم و فضای سیاسیِ با طراواتِ کشور تلخ شود، ضمن اینکه اگر مجلس دچار دعوا و ستیزه و مقابله و جبههبندیهای گوناگون شود، از کار اصلی خود باز میماند.
این توصیه رهبر معظم انقلاب، بلافاصله از سوی برخی رسانهها و سیاسمتداران، مصداقیابی شد و فحوای کلام معظمله را به یک گروه سیاسی و یا چند منتخب خاص محدود کردند. در این رابطه چند نکته قابل عرض است:
اولا بزرگترین جفایی که میشود در حق بیانات رهبرانقلاب داشت، مصداق یابی آنهاست؛ چرا که ورود به این وادی، باعث میشود از اصل بیانات غافل شده و وارد دعوای حیدری-نعمتی مقصریابی شویم. بر رسانههای دلسوز و سیاستمداران مکتبی، تبیین ابعاد سخنان رهبرانقلاب یک واجب عینی است.
دوما منطقیون گفتهاند که علت «وجودبخشِ» معلول است و معلول، «هستیِ خود» را از علت میگیرد. با این تفسیر، اگر توصیهای به منتخبان مجلس دوازدهم -آن هم پیش از شروع به کار رسمی مجلس جدید- صورت گرفت؛ معلول رفتاری است که تکتک منتخبان وظیفه دارند، آن را در درون خود جستجو کنند. چه شد که مورد مواخذه رهبرانقلاب قرار گرفتند؟ چه کسی مخاطب این بایدهاست؟
سوما پرواضح است که برخی منتخبان مجلس دوازدهم در همین چند روز پس از برگزاری انتخابات، اقدام به اظهارنظرهای شاذ کرده و برای مردم، سایر منتخبان و برخی جریانات سیاسی رقیب خود نیز خط و نشان کشیدهاند. توصیه ما به منتخبان این است که تجربه شروع مجلس هشتم را در آستانه مجلس دوازدهم تکرار نکنند.
منبع: رسانه خبری تحلیلی پنجره