به گزارش گروه استان ها خبرگزاري دانشجو ، بیست و دومین همایش بین المللی سیستمهای فازی ایران در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته كرمان با حمایت انجمن سیستم های فازی ایران با حضور اساتيد اين رشته به صورت حضوری و برخط برگزار شد .
محمد مهدی زاهدی رئیس انجمن سیستم های فازی ایران در اين همایش بین المللی گفت: آینده دنیا درکشورهای مختلف، به ویژه در کشورهای پیشرفته، دنیایی است که ممزوج است از هوش مصنوعی و بحث های مرتبط با آن مثل دنیای متاورس، و به تبع آن به نظریه سیستم های فازی نیز وابسته است و لازم است در این خصوص توجه وعنایت خاصی صورت گیرد.
وزير اسبق علوم با بیان اینکه ما دراین زمینه باید به جد وارد شویم، تصریح کرد: لازم است که هم سند هوش مصنوعی در کشور تهیه شود و هم اینکه بتوانیم جامعه ی علمی کشور را به سمت و سویی سوق دهیم که بتوانیم بر اساس داده ها و اطلاعاتی که وجود دارد، مخصوصا داده های بزرگ، استنتاجات دقیق تری را از تحولات مختلف در حوزه های علمی، فنی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و امنیتی داشته باشیم.
نماينده كرمان و راور در مجلس خاطرنشان کرد: برای این کار نیاز است که انجمن سیستم های فازی ایران و به خصوص صاحب نظران در این حوزه، در حوزه هوش مصنوعی ، یادگیری ماشین، داده کاوی و تحلیل دادهها وارد شوند و به همراه محققین حوزه هوش مصنوعی سندی را تهیه نمایند که بر اساس آن سند، سیاست گذاری های کلان و در صورت لزوم قانون گذاری هایی صورت گیرد که درعمل ما از قافله ی فناوری مربوطه عقب نمانیم.
رييس سابق كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس اظهار كرد : سرعت تحولات علوم و فناوری در این حوزه آنقدر زیاد است که اگر به طور جدی ورود پیدا نکنیم جبران آن خیلی سخت است.
زاهدی عنوان کرد: از سال ۲۰۳۰ به بعد، به طور حتم دنیا دچار تحولات علمی ناشی از پیشرفتهای هوش مصنوعی و نتایج آن خواهد شد و ما باید در این زمینه فعال تر عمل کنیم.
وی ضمن ابراز امیدواری تاکید کرد: امیدواریم که سیاست گذاران و مسئولین در حوزه سیاستگذاری، قانون نویسی واجرایی توجه بیشتری به موضوعات علمی روز دنیا کنند که ما بتوانیم همزمان و همراه با آن جریان عظیم علمی که در دنیا در حال وقوع است همراه و همگام باشیم.
سپس ارشام برومند سعید، دبیرعلمی بیست و دومین همایش بین المللی سیستمهای فازی ایران، گفت: از تعداد مقالاتی که به دبیرخانه این همایش ارسال شد ۵۷ مقاله بصورت سخنرانی و ۱۶ مقاله بصورت پوستر در این همایش ارائه گردید.
وی محورهای این همایش را ریاضیات فازی و منطق فازی، آمار و احتمال فازی، بهینه سازی و تصمیم گیری فازی، محاسبات نرم، سیستم های فازی در علوم کشاورزی، سیستم های فازی در اقتصاد و مدیریت، سیستم های فازی درعلوم انسانی، بیوانفورماتیک علوم پزشکی و سیستم های فازی، یادگیری ماشین با رویکرد فازی، یادگیری عمیق با رویکرد فازی، سیستم های هوشمند، سیستم های خبره فازی وکنترل فازی عنوان کرد.