کد خبر:۱۱۴۱۴۷۲
با حضور وزیر علوم در دانشگاه سمنان انجام شد؛

رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان بین شهری و ماده تصفیه روغن خوراکی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان از شش محصول دانش بنیان از جمله، مینی‌بوس دانش‌بنیان بین شهری و ماده تصفیه روغن خوراکی را رونمایی کرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، همزمان با سفر رئیس جمهور به سمنان، وزیر علوم، در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان حضور یافت و از شرکت‌های دانش بنیان منتخب این پارک بازدید کرد.

محمدعلی زلفی‌گل در این بازدید از مینی‌بوس بین شهری نامیک با ظرفیت ۲۱ مسافر رونمایی کرد.

این مینی‌بوس به صورت کامل در شرکت تحقیق و توسعه افرا مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان طراحی و ساخته شده است و هم اکنون گواهی دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را اخذ کرده و در مرحله اخذ گواهی سازمان استاندارد و تولید انبوه است. طراحی پلتفرم این خودرو کاملا بومی است.

در این بازدید از محصول ابرجاذب پالاسیل (گرید روغن) که توسط شرکت نانو ترکیب سمن آرا مستقر در پارک علم و فناوری سمنان تولید شده است رونمایی شد. پیش از این مواد تصفیه روغن خوراکی مورد استفاده در کارخانه‌های تولید روغن خوراکی از خارج از کشور وارد می‌شد که با تولید این محصول شاهد کاهش وابستگی در این زمینه به خارج خواهیم بود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این بازدید از محصول هواساز دو مرحله ساخت شرکت سبز بهساز نیز رونمایی کرد که با استفاده از آن تا ۳۰ درصد در مصرف آب و ۴۵ درصد در مصرف برق صرفه جویی می‌شود.

همچنین از هیتر استیر دیجیتال با کنترل فازی با کاربرد در آزمایشگاه‌ها تولیدی شرکت ره نو کومش، کیف صنایع دستی چهار فصل با رویکرد مد پایدار تولیدی شرکت سورتا و جلد لوح قدردانی با طرح سنتی رونمایی شد.

وزیر علوم پس از بازدید از نمایشگاه و گفتگو با مخترعان حاضر در غرفه‌ها گفت: با توجه به شعار سال که جهش تولید و مشارکت مردم نامگذاری شده است، وزارت علوم در حال تدارک برنامه‌های ویژه‌ای است تا امکان مشارکت گسترده جامعه دانشگاهی در شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم شود و در شورای سیاستگذاری مردمی‌سازی وزارت علوم این موضوع در مرحله تصمیم‌گیری است.

وزیر علوم در حاشیه بازدید از واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان گفت: به منظور حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و گسترش فعالیت آن‌ها، وزارت علوم طرح‌های دستیار فناوری، تور فناوری، امریه فناوری، پسا دکتری فناوری و طرح ملی کار آفرینی را در دست اجرا دارد.

زلفی‌گل همچنین از در دست اجرا بودن طرح آباد از سوی دانشگاه جامع علمی – کاربردی خبر داد و گفت: در قالب این طرح برای دانش آموختگان دانشگاهی مهارت‌افزایی می‌شود که بتوانند در شرکت‌ها و صنایع مختلف به کار گرفته شوند.

وی گفت: دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری نیز حمایت‌های مادی و معنوی را در این زمینه انجام می‌دهند.

وزیر علوم با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در سه بخش نوپا، نوآور و فناور گفت: هر کدام از این شرکت‌ها تسهیلات خاص خود را دریافت می‌کنند و می‌توانند از ظرفیت‌های صندوق‌های نوآوری و شکوفایی استفاده کنند.

زلفی‌گل خاطر نشان کرد: خوشبختانه شرایط به گونه‌ای فراهم شده است که صاحبان‌ایده می‌توانند به راحتی‌ایده‌های خود را مطرح و مورد حمایت قرار گیرند.

وزیر علوم گفت: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری درباره افزایش شرکت‌های دانش بنیان، مقرر شده است از ظرفیت مردم و جامعه دانشگاهی برای توسعه تولیدات دانش بنیان در سال ۱۴۰۳ استفاده شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار