کد خبر:۱۱۴۱۶۰۹

اختصاص ۶۹ درصد ارز با نرخ ۲۸۵۰۰ به کالای اساسی و دارو

مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلا گفت: ۵۲۷ میلیون دلار معادل ۶۹ درصد کل ارز عرضه‌شده در مرکز، از اول سال تاکنون به کالای اساسی و دارو به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان اختصاص یافت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی سعیدی مدیر عامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران در مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد: تأمین ارز برای سه گروه اصلی از اول سال تا کنون به این صورت بوده است که برای کالا‌های اساسی و دارو به نرخ ۲۸،۵۰۰ تومان معادل ۶۹ درصد کل ارز اختصاص یافت.

به گفته مدیر عامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران، در فروردین ۱۴۰۳ ارز برای کالای اساسی، گندم، دانه‌های روغنی، _نهاده‌های دامی به میزان ۵۴۶ میلیون دلار و برای دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی ۷۳ میلیون دلار و در مجموع برای کالای اساسی و دارو در یک ماه امسال ۶۲۱ میلیون دلار ارز به نرخ ۲۸،۵۰۰ تومان تأمین شد.

سعیدی در مورد نرخ ارز امروز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران، بیان داشت: در بازار اسکناس دلار به نرخ ۴۳ هزار و ۵۶۵ تومان، یورو ۴۶ هزار و ۴۱۹ تومان، درهم امارات ۱۱ هزار و ۸۶۲ تومان مبادله شد.

به گفته وی، در تالار حواله ارز، حواله دلار ۴۰ هزار و ۶۴۵ تومان، حواله یورو ۴۳ هزار و ۳۰۹ تومان، حواله درهم نیز ۱۱ هزار و ۶۷ تومان مبادله شد. همچنین برای ارز صنایع مختلف به نرخ دلار ۴۱ هزار تومان به میزان ۲۷ درصد و برای ارز خدمات به نرخ ۴۳ هزار تومان و به شکل اسکناس ۴ درصد کل ارز تأمین شد. میانگین کل نرخ ارز تأمین شده در یک ماه سال جاری به نرخ ۳۷ هزار و ۵۰۰ تومان تأمین ارز شد.

مدیر عامل مرکز مبادله ارز و طلا خاطرنشان کرد: در سه هفته اول سال یک میلیارد و ۷۹۲ میلیون دلار، در هفته قبل ۹۸۰ میلیون دلار و از اول سال تا کنون ۲ میلیارد و ۷۷۲ میلیون دلار ارز برای تجارت تأمین شد. برای کالای اساسی و دارو در ۳ هفته اول ۳۹۲ میلیون دلار، هفته قبل ۲۲۹ میلیون دلار و از اول سال تاکنون ۶۲۱ میلیون دلار به نرخ ۲۸،۵۰۰ تومان تأمین شد.

در مرکز مبادله برای کالا‌های تجاری در ۳ هفته اول سال ۹۲۶ میلیون دلار، در هفته قبل ۶۰۵ میلیون دلار و از اول سال یک میلیارد و ۵۳۱ میلیون دلار تأمین ارز شد.

به گفته سعیدی، ارز واردات در مقابل صادرات در ۳ هفته اول ۳۹۶ میلیون دلار، در هفته قبل ۱۳۱ میلیون دلار و از اول سال ۵۲۷ میلیون دلار تأمین شد.

وی گفت: در بخش خدمات در ۳ هفته اول ۷۸ میلیون دلار، در هفته قبل ۱۵ میلیون دلار و از اول سال تاکنون ۹۳ میلیون دلار تأمین ارز شد. در مجموع در سه هفته اول سال یک میلیارد و ۷۹۲ میلیون دلار، در هفته قبل ۹۸۰ میلیون دلار و از اول سال تا کنون ۲ میلیارد و ۷۷۲ میلیون دلار تأمین ارز شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار