آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۳۰۶۹
مدیر کمیته ناشران خارجی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد

ورود نخستین محموله کتاب‌های خارجی به وزن ۲۴ تن به کشور

اسماعیل جانعلی‌پور از ورود نخستین محموله کتاب‌های خارجی به وزن ۲۴ تن از مقصد کشور لبنان به تهران خبر داد.

نخستین محموله کتاب‌های خارجی به وزن ۲۴ تن وارد کشور شد

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اسماعیل جانعلی‌پور، مدیر کمیته ناشران خارجی نمایشگاه گفت: یکی از بخش‌های اصلی کمیته ناشران خارجی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران مساله تمشیت امور مربوط به واردات کتاب و تسهیل امر ورود کتاب به کشور، تببین آیین‌نامه‌های مرتبط با این موضوع و نظارت بر محتوای کتاب‌های وارداتی به نمایشگاه است. کمیته نظارت و ارزیابی محتوایی در مجموعه ناشران خارجی این فعالیت‌ها را انجام می‌دهد.

مدیر کمیته ناشران خارجی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با بیان اینکه بخش گمرک نمایشگاه به متراژ ۹۰۰ متر مربع آماده دریافت کتاب‌های ناشران خارجی و موزعین کتاب از کشور‌های دیگر است، افزود: این کتاب‌ها پس از بررسی و تطبیق با آیین‌نامه داخلی نمایشگاه، آماده عرضه در بخش اصلی نمایشگاه خواهند بود.

وی ادامه داد: نخستین محموله کتاب‌های خارجی از ۱۱ ناشر عربی به وزن ۲۴ تن از مقصد کشور لبنان شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) وارد تهران شد و امور ترخیص و گمرک این کتاب‌ها انجام شده و پس از طی مراحلی برای عرضه در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آماده می‌شوند.

جانعلی پور در پایان گفت: برخی از موزعین که در طول سال کتاب‌هایی برای عرضه در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران وارد کرده بودند نیز در روز‌های گذشته مراحل گمرکی خود را طی کردند و طی این هفته وارد فضای سالن ارزیابی محتوایی خواهند شد تا برای عرضه در نمایشگاه آماده شوند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار