کد خبر:۱۱۴۴۸۳۰

سرمایه گذاری ۱۰۰۰ میلیارد تومانی شستا در فعالیت‌های دانش بنیان

مدیرعامل شستا از تخصیص هزار میلیارد تومان اعتبار برای استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها و داخلی‌سازی قطعات و جلوگیری از واردات با استفاده از نیرو‌های نخبه و فناوری‌های نوین در سالجاری خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عارف نوروزی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی تاکید کرد: صاحبان اصلی مجموعه شستا مردم و بیمه پردازان تامین اجتماعی و بازنشستگان کشور هستند و ما مسؤول هستیم در قبال این دارایی نهایت ظرفیت مدیریتی را در کشور به کار ببندیم تا حداکثر سود و تولید در زیرمجموعه‌های شستا در حوزه‌های مختلف مانند دارو، صنعت و معدن، پتروشیمی، کشت و دام و ... اتفاق بیفتد.

 

نوروزی تصریح کرد: بایستی با تکیه بر توان و تخصص جوانان و نخبگان و اتکا به رویکرد و فعالیت‌های دانش بنیان در لبه علم حرکت کرده و تولیدات را افزایش دهیم تا مشکلات کاهش چشمگیری پیدا کند.


وی تاکید کرد: از روزی که در شستا مسؤولیت گرفتم بنای استفاده حداکثری از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان‌ها را مد نظر قرار داده و به همین منظور یک درصد سود شستا معادل هزار میلیارد تومان را به هوشمندسازی شرکت‌ها و استفاده از ظرفیت‌های دانش بنیان به ویژه برای جلوگیری از واردات و خروج بی رویه ارز و داخلی‌سازی نیاز‌های داخل کشور اختصاص دادیم.


نووزی گفت: ضرورت توجه به اقتصاد دانش بنیان و هوشمندسازی و دیجیتالی کردن امور و کنترل برخط کار‌ها در شستا یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.


نوروزی گفت: معاونت تعالی سازمانی و اقتصاد دانش بنیان شستا ماموریت دارد تا شاخص‌های دانش‌بنیانی هلدینگ‌ها و شرکت‌ها را استخراج کرده و مستمرا آنرا کنترل کند و با ایجاد صندوق و زیرساخت‌های لازم از بستر‌های قانونی که توسط معاونت علمی ریاست جمهوری در دولت سیزدهم در خصوص بخشودگی‌های مالیاتی ایجاد شده نهایت بهره و استفاده را ببرد.


مدیرعامل شستا تصریح کرد: استفاده حداکثری از قانون جهش تولید دانش بنیان، صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) و تحقیق و توسعه و همچنین بروزرسانی سیستم‌های تولیدی قدیمی، بازسازی خطوط فرسوده و بهبود کیفیت در دستور کار شستا قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار