آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۵۲۶۳
وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد

تامین ۱۰۰ هزار هکتار زمین برای ساخت مسکن

وزیر راه و شهرسازی گفت: امروز در کشور ۲ میلیون و ۵۶۰ هزار واحد مسکونی با پیشرفت‌های فیزیکی متفاوت در حال ساخت است و ۱۰۰ هزار هکتار زمین تا امروز تامین شده است.

تامین ۱۰۰ هزار هکتار زمین برای ساخت مسکن

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش روز پنجشنبه بیستم اردیبهشت ماه در آئین واگذاری سه هزار و ۷۴۸ واحد مسکونی و سه هزار و ۵۰۸ قطعه زمین طرح نهضت ملی مسکن در استان قم با حضور رئیس جمهور، بیان کرد: ۱۰۰ هزار هکتار زمین تا به امروز تأمین شده و در عملیات ساخت نهضت ملی مسکن وارد شده، این بزرگترین طرح مولدسازی دارایی‌ها در ایران در بخش مسکن است.

وی افزود: امسال سالی پرکار برای ما است و تا پایان آن، بسیاری از واحد‌های مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در سراسر کشور ساخته شده و تحویل مردم می‌شود.

وی ادامه داد: در این ایام فرخنده دهه کرامت چه خبری بهتر از این که دولت سیزدهم خدمت دیگری را به مردم ارائه داد، ما در دولت قصد کردیم که دقیقه‌ای را برای خدمت و ساخت مسکن مورد نیاز مردم از دست ندهیم.

بذرپاش گفت: یکی از کار‌های بزرگ دولت سیزدهم حرکت بزرگ مسکن سازی در کشور است، امسال هم رهبر معظم انقلاب با نام‌گذاری سال بر ضرورت استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت‌های مردمی در اجرای برنامه‌ها تاکید کردند.

وی افزود: دولت سیزدهم با توجه به تاکید رئیس جمهور اهتمام دارد هرچه در اختیار دارد به میدان بیاورد، در کنار آن حضور مردم نیز به ساخت مسکن بیشتر، بهتر و ارزان‌تر کمک می‌کند.

وی در ادامه با بیان وضعیت استان قم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن، تاکید کرد: این استان در زمینه ساخت مسکن وضعیت خوبی دارد و هم‌اکنون ۷۱ هزار واحد در قم در حال ساخت است که این میزان بیش از میزان برنامه‌ریزی شده اولیه است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: در کنار آن با اختصاص ۱۶ هزار قطعه زمین روستایی، می‌توان گفت میزان ساخت واحد‌های مسکونی در قم به ۹۰ هزار واحد نزدیک خواهد شد.

وی اضافه کرد: ۳۰ هزار واحد از طرح نهضت ملی مسکن قم در سایت ۵۶۰ هکتاری پردیسان ساخته می‌شود که یک شهر جدید است و بخش مهمی از این واحد‌ها تا پایان سال به مردم تحویل می‌شود.

وی ادامه داد: ساخت مسکن در شهر جدید پرنیان، شهر قنوات و دیگر نقاط استان هم ادامه دارد، علاوه بر این ۶ هزار واحد نیز در بافت فرسوده قم ساخته خواهد شد.

بذرپاش گفت: یکی از موضوع‌های مورد تاکید ما در جریان ساخت مسکن، کیفیت ساخت آن و همچنین ساخت مسکن یک طبقه حیاط دار بوده‌است، ما در این خصوص از تجربه‌های گذشته درس گرفته و از فرصت‌ها بهترین استفاده را می‌کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار