آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۶۰۶۸
در نشست فراکسیون گام دوم انقلاب؛

طحان‌نظیف: تورم قوانین، ممدوح نیست/ نمی‎‌شود گفت چون یک مجلس قانون بیشتری وضع کرده پس موفق‌تر بوده + فیلم

سخنگوی شورای نگهبان گفت: انباشت قانون و قانونگذاری زیاد نمی‌تواند یک وجه تمایز و برتری یک مجلس باشد. اساسا تورم قوانین یک امر ممدوحی نیست.

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، هادی طحان‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان در نشست فراکسیون گام دوم انقلاب گفت: انباشت قانون و قانونگذاری زیاد نمی‌تواند یک وجه تمایز و برتری یک مجلس باشد. اساسا تورم قوانین یک امر ممدوحی نیست.

وی افزود: گاهی اوقات قانونگذاری بیشتر یعنی تعارض و ابهام بیشتر. به عنوان حقوق دان نمی‌گوییم، چون یک مجلس قانون بیشتری وضع کرده پس موفق‌تر بوده است.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: باید به جای قانونگذاری جدید و مشابه آسیب شناسی کنیم چرا قانون قبلی اجرا نشده است. یک قانونگذاری خوب از دل یک نظارت خوب بیرون می‌آید.

کد ویدیو

طحان‌نظیف در ادامه گفت: در‌های مجلس و کمیسیون‌ها باید بر روی مراکز تخصصی و پژوهشی و کارشناسی باز باشد.

وی افزود: نمایندگان تصمیم نهایی را می‌گیرند، ولی برای اینکه ابعاد مختلف قضیه را بسنجند و با جامعیت قانونگذاری کنند مشورت با کارشناسان و متخصصان ضروری است.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: یک قانونگذاری خوب از خلال یک کار کارشناسی جامع در می‌آید. برای یک قانون ممکن است پیوست‌های کارشناسی متعددی وجود داشته باشد حق هم این است.

کد ویدیو

طحان‌نظیف گفت: سال‌های اول مجلس سال‌های کار کارشناسی و زیربنایی است؛ البته ما دوست داریم تا روز آخر همین طور باشد، ولی تجربه نشان می‌دهد معمولا سال‌های آخر مجلس وضعیت متفاوت است.

وی افزود: به حوزه‌های اساسی در سال‌های اول مجلس فکر شود. اگر قانون انتخابات اگر به سال آخر مجلس نمی‌افتاد شاید خیلی جامع‌تر می‌شد.

سخنگوی شورای نگهبان در انتها گفت: نمایندگان مجلس قدر سال اول را بیشتر بدانند و کار‌های اساسی‌تر و بنیانی‌تر را سال‌های اول در دستور کار قرار دهند. تجربه ثابت کرده اگر به سال‌های آخر بکشد یا به نتیجه نمی‌رسد یا به سختی به نتیجه می‌رسد.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار