آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۶۱۱۹
در نشست محفل ادبی شاعران ایران و یمن عنوان شد

دوستی ایران و یمن دیرینه است

در محفل ادبی شاعران ایران و یمن حاضران بر دوستی دیرینه ایران و یمن و نقش ویژه یمن در مبارزه با استکبار تاکید کردند.
دوستی ایران و یمن دیرینه است

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نشست محفل ادبی شاعران ایران و یمن، یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالن سرای ملل نمایشگاه کتاب برگزار شد.

معاذ جنید، شاعر و مشاور وزیر فرهنگ یمن، علیرضا قزوه، شاعر و رایزن فرهنگی سابق ایران در هند، مرتضی حیدری آل‌کثیر، شاعر عربی و فارسی، محمدعلی صالحی، شاعر و نویسنده کتاب «یمن در شعر فارسی» مصطفی محدثی خراسانی و سیدمجتبی ابطحی در این نشست حضور داشتند.

مصطفی محدثی خراسانی دبیر و مجری این نشست بود. او در ابتدای محفل شعرخوانی گفت: اشعار مردم یمن دارای رگه‌های حماسی و علقه‌های آنان و شعر همواره نقش تاریخی در یمن ایفا کرده است.

سیدمجتبی ابطحی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه این نشست گفت: برای نخستین بار است که نمایشگاه کتاب، میزبان یمنی‌ها به عنوان مهمان ویژه است. کسی نمی‌تواند یمن را به زانو درآورد.

وی افزود: نقش برجسته یمنی‌ها را در طوفان‌الاقصی شاهد بودیم. یمنی‌ها اجازه ندادند که رژیم صهیونیستی حتی به دروغ برای خود پیروزی ساختگی داشته باشد. با اینکه آمریکا و انگلیس حامی رژیم صهیونیستی هستند، اما حریف یمن نشده‌اند. ادبیات یمن همواره از اعتقادات مردم این کشور تاثیر گرفته است.

مرتضی حیدری آل‌کثیر در ادامه گفت: یمن در جنگ به یاری فلسطین شتافته و به جنگ با عدوی غاصب رفته است.

محمدعلی صالحی، شاعر و نویسنده کتاب یمن در شعر فارسی با اشاره به دوستی تاریخی ایران و یمن گفت: ایران و یمن پیش از دوران اسلام با یکدیگر روابط دوستانه‌ای داشتند.

وی افزود: در کتاب یمن در شعر فارسی که سال ۹۵ چاپ شد، اشعار یمنی را گردآوری کرده‌ام. اشعار جدید نیز به نسخه جدید این کتاب افزوده شده و به زودی منتشر خواهد شد.

در ادامه، هریک از مدعوین اشعار خود را به زبان عربی و فارسی خواندند.

سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار