آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۶۷۶۹
طی نامه‌ای مطرح شد

مدیریت دانشگاه رازی کرمانشاه بحران‌زاست / خبر کشت ۵ هکتار خشخاش جامعه دانشگاهی‎‌ را در بهت فرو برد

دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه مادر استان کرمانشاه و یکی از عالی‌ترین دانشگاه‌های کشور در رتبه‌بندی‌های علمی و پژوهشی کشور، متاسفانه در مسیر اصلی خود قرار ندارد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه پیرامون وقایع اخیر این دانشگاه طی نامه‌ای خواستار ورود وزیر علوم به مسائل این دانشگاه شد.

شرح نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم  
 
جناب آقای دکتر زلفی گل 
مقام محترم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 
 
با سلام و احترام و آرزوی صحت سلامتی برای حضرتعالی.  
 
همان طور که مستحضر هستید در زمان حاضر که نظام مقدس جمهوری اسلامی تحت شدیدترین حملات رسانه‌ای قرار دارد و دلسرد کردن مردم، تشکیک در کارآمدی نظام اسلامی و ایجاد بحران با استفاده از نارضایتی‌های مردم از اهداف مسلم دشمنان است، تنویر افکار عمومی در برابر شبهات ارتقای رضایتمندی مردم و برخورد با ناکارآمدی‌ها به منظور تقویت اعتماد عمومی باید سرلوحه کارگزاران نظام اسلامی باشد که فرمایشات رهبری نظام و اهداف دولت مردمی نیز موید این امر است.  
بر کسی پوشیده نیست که دانشگاه یکی از مراکز مهم تمدن‌سازی اسلامی و تحقق گام دوم انقلاب اسلامی است. در بخشی از بیانیه گام دوم انقلاب آمده است که " جوانان باید شانه‌های خود را به زیر بار مسئولیت دهند، از تجربه‌ها و عبرت‌های گذشته بهره گیرند، نگاه انقلابی و روحیه انقلابی و عمل جهادی را به کار بندند و ایران عزیز را الگوی کامل نظام پیشرفته اسلامی بسازند ". بر حسب تجربه‌ی تاریخی، هرگاه دانشگاه از این مسیر اصلی و مهم خود فاصله گرفته است، کشور دچار برخی ضربات جبران‌ناپذیری شده است (اغتشاشات ۱۴۰۱). ما بدنه‌ی دانشگاهی بر حسب تکلیف، وظیفه‌ی بسیار سنگینی جهت تبیین و آشکارسازی تمامی این اخبار کذب و واهی داریم و تمام تلاش نیرو‌های انقلابی بر آن است تا در برابر این لشکر مدرن و مجهز دشمن، بتوانیم مقابله کنیم و بتوانیم دانشگاه را به مسیر واقعی خود برگردانیم تا بلکه مقداری از صدمات و اسیب‌های گذشته را جبران کنیم.  
اما جناب آقای دکتر زلفی‌گل، بیش از ۲ سال است که دانشگاه رازی کرمانشاه دچار خودزنی‌های داخلی شده است و ما به جای سنگربندی و مقابله با لشکر سایبری دشمن، روزانه و به طور مداوم، مجبور هستیم تا خبر‌های متنوع و عجیبی از دانشگاه رازی، در سطوح مختلفی از مدیریت دانشگاه را تجزیه و تحلیل کنیم. متاسفانه رسانه‌‎های معاند محلی و در برخی موارد، رسانه‌های معاند خارجی نیز اخبار دانشگاه را به عنوان خوراک خبری خود استفاده می‌کنند.  
دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه مادر استان کرمانشاه و یکی از عالی‌ترین دانشگاه‌های کشور در رتبه‌بندی‌های علمی و پژوهشی کشور، متاسفانه در مسیر اصلی خود قرار ندارد و با نهایت تاسف به استحضار می‌رسانیم در روز‌های گذشته، خبر کشت ۵ هکتار خشخاش در دانشگاه، جامعه‎‌ی دانشگاهی را در بهت خود فرو برده است، اما خوشبختانه با هوشیاری دستگاه‌های امنیتی و پلیس مبارزه با مواد مخدر، این مزرعه بزرگ خشخاش امحا گردید. در گذشته نیز خبر کشت ۱۵۰ هزار بوته مواد مخدر از نوع ماری‌جوآنا، شوک بزرگی به دانشگاه وارد کرده بود. این وضعیت در حالی است که مدیریت محترم دانشگاه رازی، به هیچ عنوان به این اخبار واکنش قاطعی نشان نداده است و همچنان در اتاق مدیریتی خود، مشغول مستندسازی علیه نیرو‌های انقلابی دانشگاه هستند.  
از مدیریت فاجعه‌بار ایشان در ایام اغتشاشات ۱۴۰۱ نیز نباید غافل شد. زمانی که در دانشگاه چندین تجمع و تنظیم بیانیه علیه نظام توسط اساتید ضد انقلاب دانشگاه صادر می‌شد، ایشان هیچ گونه برخورد قانونی با متخلفین دانشگاه انجام ندادند و بلکه در پایان ماجرا مشخص شد نیرو‌هایی انقلابی نیز مورد تهدید قرار گرفته‌اند.  
جناب آقای دکتر زلفی‌گل، پرونده‌ی مدیریتی جناب آقای محمد نبی احمدی، ریاست محترم فعلی دانشگاه رازی کرمانشاه، در مدت ریاست ایشان در دانشگاه رازی بر همه عیان است و اساتید هئیت علمی، دانشجویان، کارمندان و نیرو‌های خدوم خدماتی از مدیریت ضعیف و بحران‌زای ایشان ناراحت هستند. ما نیرو‌های انقلابی دانشگاه، دیگر از توضیحات و دلایل گوناگون و متعدد به سطوح آمده‌یم و در شرایطی اعتراض خود را به شما اعلام می‌کنیم که در شرایط فعلی، دیگر تمایلی با همکاری با ایشان نداریم. این مسئله بسیار دردناک است که جمعیت انقلابی دانشگاه به جای تمرکز بر روی اهداف مهم خود در دانشگاه، مجبور است انرژی خود را صرف چنین اقداماتی کند.  
در پایان، از محضر حضرتعالی استدعا داریم ضمن برخورد قاطع، عنایت لازم را نسبت به رهنمود‌های لازم جهت ترمیم وجهه دانشگاه و اصلاح شیوه مدیریتی در این دانشگاه را مبذول فرمایید تا ضمن اقناع افکار عمومی نسبت به صحت عملکرد این نهاد مقدس علمی، اعتماد عمومی به نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز بیش از این با سوء مدیریت و بی اعتنایی به دانشجویان و افکار عمومی در این دانشگاه خدشه دار نشود.  
 
" والسلام علی من اتبع الهدی "

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار