کد خبر:۱۱۴۷۴۹
همایش افتتاحیه اردوی راهیان نور دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد
همایش افتتاحیه اردوی راهیان نور دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد امروز در اين دانشكده برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام ماندگاری در همایش افتتاحیه اردوی راهیان نور دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد که توسط بسیج دانشجویی برگزار شد، در خصوص بصیرت افزایی این اردوها تاکید کرد: افراد در این اردوها باید به خودشناسی و شناخت تکالیف خود بپردازند و این را بدانند که ولایت مداری و دین مداری رمز جاودانگی است و آرامش را می توان در مسیر دین و ولایت جستجو کرد.
حجت الاسلام ماندگاری با بیان تاثیر گرامیداشت یاد شهدا در بیداری اسلامی ابراز داشت: امام و شهدا بودند که ثابت کردند که می شود و می توان و باید با دین زندگی کرد.
وی اظهار داشت: بعضی از افراد نگرش حداقلی و برخی نگرش حداکثری به این اردوها دارند و افرادی که نگرش حداقلی یا توریستی به این اردوها دارند باید از آنها در این اردوها استقبال شود و بتدریج نگاه آنها را به نگاه حداکثری تبدیل کرد و آرمان های شهدا را به آنها شناساند.
حجت الاسلام ماندگاری برنامه ریزی و تقویت معارف لازم در این اردوها، تداوم بخشیدن زیبایی های سفر و مراقبت از تاثیرات این اردوها را از جمله برنامه های تداومی در بقاي تاثیرات این اردوها بیان کرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰