به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید محمد حسینی با ابراز تسلیت شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی و همراهان شهید ایشان، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب فرمودند که ما یک شخصیت برجسته را از دست دادیم و در واقع آیتالله رئیسی یک مدیر تراز انقلاب اسلامی بود، مدیری که اخلاص، ایثار، فداکاری و اعتقاد راسخ به انقلاب و آرمانهای اصیل انقلاب داشت.
وی با بیان اینکه شهید رئیسی یک مدیر بهتماممعنا انقلابی و مجاهد و پرتلاش بود، گفت: تلاش و ولایتپذیری شهید رئیسی همیشه مشهود بود و دائماً تأکید داشت؛ "سخنان مقام معظم رهبری باید نصبالعین ما باشد و مصلحت و پیشرفت کشور در این است".
معاون سابق پارلمانی دولت سیزدهم با تصریح به اینکه "در نزدیک سه سال ریاستجمهوری آیتالله رئیسی حتی لحظهای وی را آرام ندیدیم و استراحت و اوقات فراغت برای این شهید بزرگوار بیمعنی بود. "، افزود: رئیس جمهور شهید ما حتی روزهای جمعه هم استراحت نداشت، یا در سفر کاری بود یا در دفتر کار و یا در جلسات مختلف حضور داشت و دائماً پیگیر امور کشور و مردم بود.
وی با اظهار اینکه "آیتالله رئیسی دائماً در جلسات هیئت دولت تأکید میکرد؛ «فرصت کم است و باید زمان را مغتنم بشماریم و کارها را بهسرعت انجام بدهیم.» "، ادامه داد: آیتالله رئیسی تأخیر در امور را بههیچوجه جایز نمیدانست.
حسینی با بیان اینکه آیتالله رئیسی در سال ۱۴۰۰ با وجودی که میدانست شرایط مناسب نیست، اما مسئولیت را بهعهده گرفت و با جدیت، برنامهریزی و تدبیر و با داشتن راهکارهای اساسی کار را در حوزههای مختلف شروع کرد، اضافه کرد: در همین مدت کمتر از سه سال هم دیدیم که چه اقدامات بزرگی در کشور انجام شد و چه دستاوردهایی داشت.
وی ادامه داد: وقتی کار دولت سیزدهم شروع شد، یکی از مشکلات اساسی کشور در حوزه آب بود و دیدیم که در همین مدت چهار خط انتقال آب از دریای عمان و خلیج فارس به استانهای سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، اصفهان و دیگر استانها مانند بوشهر آغاز شد و این مسئله در کشور تا اندازه زیادی مدیریت شد و این پروژهها یکی پس از دیگری به نتیجه میرسند.
مشاور فرهنگیاجتماعی رئیس جمهور با اشاره به اقدامات انجامشده در حوزه مسکن در دولت سیزدهم، ابراز کرد: کار در این حوزه در کشور تقریباً متوقف شده بود، اما کار را آغاز کردند و بهسرعت پیش میرود، هرچند ممکن است ضعفهایی وجود داشته باشد، اما عزم و اراده جدی در این حوزه وجود دارد.
وی با بیان اینکه "در حوزه کشاورزی هم شاهد بودیم در شرایطی که جنگ اوکراین بود و امنیت غذایی برای کشورها بسیار اهمیت داشت، این دولت در سال گذشته بیش از ۱۰ میلیون تن گندم را از کشاورزان خریداری کرد. "، خاطرنشان کرد: در بخش صنعت بالغ بر ۸ هزار و ۴۰۰ واحد تولیدی، صنعتی، کارگاه و کارخانه راکد و نیمهراکد در کشور احیا شد و فرصتهای شغلی زیادی ایجاد شد.
حسینی با یادآوری اینکه در حوزه روابط خارجی امیرعبداللهیان بهعنوان بازوی قدرتمند دولت در عرصه سیاست خارجی گامهای بلندی برداشت، گفت: یکی از افتخارات امیرعبداللهیان این بود که از دوستان صمیمی سردار دلها بود و همان سیاست سردار سلیمانی در جبهه مقاومت توسط امیرعبداللهیان پیگیری و دنبال میشد.
وی با بیان اینکه "با این همراهی و همگرایی دیپلماسی ما شاهد اقدامات بزرگی در عرصه بینالملل بودیم. "، عنوان کرد: عملیات وعده صادق کار بزرگی بود که برای اولین بار در این سطح انجام شد و دنیا را متحیر و مبهوت کرد و هیچ تبعات منفی هم در داخل کشور نداشت؛ روز گذشته اسماعیل هنیه از امیرعبداللهیان بهعنوان وزیر مقاومت یاد کرد.
معاون سابق پارلمانی دولت سیزدهم با اشاره به اینکه آیتالله رئیسی این شهید بزرگوار، خدمت به مردم را یک عبادت تلقی میکرد، واقعاً به مردم عشق میورزید و با تمام توان تلاش میکرد که مشکلات را از سر راه مردم بردارد تا شرایط کشور بهتر شود و کشور پیشرفت کند، تأکید کرد: آیتالله رئیسی مجاهدی خستگیناپذیر و نستوه در خدمت مردم بود و اجر خود را که شهادت در راه خدا بود، دریافت کرد.
وی با بیان اینکه "همین اواخر به ایشان گفتم که چندین پروژه بزرگ از جمله پروژه انتقال آب خلیج فارس به رفسنجان و ورزشگاه مس سرچشمه به پایان رسیده و آماده بهرهبرداری است و قبل از سفر دور دوم استانی، برای افتتاح این پروژهها سفری به کرمان داشته باشید. "، گفت: سفر به کرمان جزو برنامههای رئیس جمهور بود، هرچند ایشان تأکید داشتند که؛ "نیازی به افتتاح رسمی نیست و کار را آغاز کنید".