حرکت‌های جهادی طبق مهندسی فرهنگی کلان کشور طراحی می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۸۳۷
مسئول مرکز مطالعات راهبردی سازمان بسیج سازندگی:

حرکت‌های جهادی طبق مهندسی فرهنگی کلان کشور طراحی می‌شود

مسئول مرکز مطالعات راهبردی سازمان بسیج سازندگی گفت: هدایت حرکت‌های جهادی بر اساس سند چشم‌انداز و طبق مهندسی فرهنگی کلان کشور طراحی مي شود.
محمدعلی اخوان در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بندرعباس، با اشاره به طراحي حرکت‌های جهادی طبق مهندسی فرهنگی کلان کشور اظهار داشت: با تغییر مرکز پژوهش های بسیج سازندگی به مرکز مطالعات راهبردی و هدایت حرکت های جهادی، عملیات کار اجرایی حرکت های جهادی بر مبنای سند چشم انداز پیش رو خواهد بود.
 
وی گفت: در راستای تاکید مقام معظم رهبری بر جلوگیری از حرکت های دفعی در فعالیت های فرهنگی و سازندگی، گام اول تغییر رویکرد فعالیت در اردوهای جهادی و بسترسازی نرم افزاری است كه با هم اندیشی نخبگان و پیشکسوتان جهادگر بعد از خمینی شهر بشاگرد شروع خواهد شد.
 
اخوان در ادامه تصریح کرد: در فعالیت های فرهنگی و سازندگی بخشی از حرکت ها دفعی بوده، بنابراين مقام معظم رهبری افق های بلندی برای تغییر این حرکت ها ترسیم كرده اند که تبدیل آن به برنامه های اجرایی موفق نیازمند کار مطالعاتی است.
 
مسئول مرکز مطالعات راهبردی سازمان بسیج سازندگی بيان داشت: کسی كه بخواهد با این ساختار فعالیت کند بايد با این سامانه هماهنگ باشد و طبق مهندسی فرهنگی کلان کشور و براساس راهبردها و سیاست های پیش رو حرکت های جهادی حرکت کند.
 
وي در ادامه خاطرنشان کرد: با راه اندازی مرکز مطالعات راهبردی، فعالیت ها و برنامه هایی برای تربیت مشاوران فرهنگی و رابط روحانی با استان ها، راه اندازی دفتر بین الملل و دفاتر استانی مرکز مطالعات و همچنین دفتر امور مبلغان در دستور کار است که عملیات نرم افزاری آن با جمع بندی هم اندیشی و دیدگاه های پیشکسوتان جهادگر در خمینی شهر بشاگرد آغاز می شود.
 
اخوان با اشاره به فعالیت 1200 گروه جهادی در کل کشور تصريح كرد: در بشاگرد برنامه های خاصی برای محرومیت زدایی و فعالیت های آموزشی و فرهنگی تدوین مي شود و استانداری و نهادهای متولی در این استان بايد فهرست محرومیت ها را به سازمان مربوطه در استان و گروه های جهادی اعلام کنند.
 
مسئول مرکز مطالعات راهبردی سازمان بسیج سازندگی در پایان در خصوص پیوند دفاع مقدس با حرکت های جهادی اظهار داشت: در دفاع مقدس جهاد سرخ بود و امروز جهاد سفید و سبز است، بنابراين رزمندگان ما بايد بروز بوده و با توجه به مقتضیات زمان جهاد خود را طراحی و در مسیر عزت کشور حرکت کنند./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار