آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۹۴۳۵
در گفت و گو با دانشجو

امیر دریادار سیاری: آیت الله رئیسی مرا خادم الرضا کرد / هنوز زبانم نمی‌چرخد که به ایشان «شهید رئیسی» بگویم + فیلم

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: بهترین خاطره‌ای که از شهید رئیسی دارم به دوران تلاشم برای خادم‌الرضا شدن برمی‌گردد، که در بروکراسی اداری گیر کرده بودیم وموفق نمی‌شدیم. وقتی شهید رئیسی تولیت آستان را برعهده گرفتند در کمتر از یک هفته حکم ما را امضا کردند.

امیر دریادارحبیب اله سیاری معاون هماهنگ‌کننده فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزای دانشجو گفت : بیش از ۱۵ سال خدمت شهید رئیسی ارادت داشتم. با این که همکاری نداشتیم، اما ایشان به بنده خیلی محبت داشتند. به طریقی که خجالت می‌کشیدم.

وی افزود : بهترین خاطره‌ای که از شهید رئیسی دارم به دوران تلاشم برای خادم‌الرضا شدن برمی‌گردد، که در بروکراسی اداری گیر کرده بودیم وموفق نمی‌شدیم. وقتی شهید رئیسی تولیت آستان را برعهده گرفتند در کمتر از یک هفته حکم ما را امضا کردند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش اظهار داشت : این خاطره واقعا بهترین خاطره من است. هر وقت حرم مشرف می‌شوم یا لباس خادمی را در منزل می‌بینم به یاد ایشان می‌افتم و هنوز زبانم نمی‌چرخد که به ایشان شهید رئیسی بگویم.

وی افزود : درک شهید رئیسی از امنیت و تمامیت ارضی و ارزش‌های انقلاب خیلی درک بالایی بود.

دریادار سیاری اظهار داشت : آن‌چه باعث برقراری امنیت، حفظ تمامیت ارضی، حفظ ارزش‌های انقلاب، بالندگی و بازدارندگی کشور در هر شراطی می‌شود نیرو‌های مسلح است و شهید رئیسی این مسئله را به خوبی درک می‌کردند و چون از این مسائل درک بالایی داشتند توجه ایشان به نیرو‌های مسلح هم بیشتر بود.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش تاکید کرد : قدردان زحمات شهید رئیسی هستیم و امیدواریم هر کسی پس از ایشان رئیس جمهور می‌شود پرچم افتخار و بالندگی و خدمت به همه مردم از جمله نیرو‌های مسلح را حفظ کند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار