آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۰۰۵۲
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

امواج ۲.۵ متری در دریای خزر/ سرعت باد در گلستان به ۹۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد

مدیرکل هواشناسی گلستان گفت: با تقویت گرادیان فشاری از عصر امروز شنبه در این استان شاهد وزرش باد شدید تا بیشینه سرعت ۹۰ کیلومتر بر ساعت خواهیم بود که وقوع امواج تا ارتفاع ۲ و نیم متر در دریای خزر محتمل خواهد بود.

امواج ۲.۵ متری در دریای خزر/ سرعت باد در گلستان به ۹۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد

امان‌محمد کمالی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: از عصر امروز شنبه و با تقویت گرادیان فشاری شاهد ورزش باد شدید تا نسبتا شدید و همچنین تندباد لحظه‌ای و طوفان گرد و خاک در استان گلستان خواهیم بود.

وی ادامه داد: این فعل و انفعالات جوی ابتدا از غرب گلستان آغاز و سپس تمام پهنه استان گلستان را فرا خواهد گرفت.

کمالی گفت: بر اثر این رخدادهای جوی اختلال در تردد جاده‌ای، شکستن درختان کهنسال ، سقوط اشیا و آسیب به برخی سازه‌ها، آسیب به محصولات زراعی و باقی، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا محتمل است.

مدیرکل هواشناسی گلستان ادامه داد: احتیاط در تردد جاده‌ای ، تحکیم سازه‌ها، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، خودداری و اجتناب از آتش زدن بقایای زراعی و برپایی آتش و انجام تمهیدات پیشگیرانه از جمله ضروریات مقابله با این رخداد جوی است.

وی ادامه داد: به طور متوسط طیف سرعت تندباد بین ۷۰ تا ۸۰ کیلومتر در نوسان است؛ اما به صورت لحظه ای سرعت باد تا ۹۰ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید.

کمالی گفت: بر اساس داده های ناشی از ایستگاه سینوپتیک ارتفاع امواج در پهنه آبی خزر از ۱.۵ تا ۲.۵ متر در نوسان است .

کمالی ادامه داد: در مدت زمان فعالیت این سامانه، تردد قایق‌های صیادی و گردشگری خطرناک است و فعالان مزارع پرورش ماهی در قفس و شاغلان تاسیسات دریایی برای مواجهه با امواج دریا باید نسبت به استحکام سازه های شناور خود اقدام کنند.

گفتنی است؛ استان گلستان با گستره افزون بر ۲۰ هزار کیلومتر مربع و برخورداری از هفت اقلیم آب و هوایی، ۲۸ مرکز باران سنجی برخط و ۱۴۰ مرکز ایستگاه هواشناسی دارد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار