آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۸۹۷۴
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی

طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد

مرتضوی گفت: اجرای طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی و توسعه فضای کیفی و استاندارد مدارس، همچون ایجاد نمازخانه، مشاور و امکانات ورزشی، نقش کلیدی در ارتقای کیفیت آموزش و کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد.
طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، مهدی مرتضوی در گردهمایی مسئولان پروژه‌های نهضت توسعه عدالت آموزشی، مهم‌ترین پروژه دولت چهاردهم در حوزه آموزش و پرورش را اجرای پروژه‌های توسعه عدالت آموزشی با همکاری و مشارکت مردم عنوان کرد.

 

او با دعوت از تمامی اقشار مردم برای حضور فعال در طرح توسعه عدالت آموزشی گفت که هدف این پروژه تحقق توسعه پایدار و عدالت آموزشی در سراسر کشور با همراهی و همدلی مردم است.

 

مرتضوی تأکید کرد که سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش بهترین نوع سرمایه‌گذاری است که آثار و برکات آن در دنیا و آخرت باقی می‌ماند و می‌توان آن را به مثابه صدقه جاریه دانست که نفعی مستمر دارد. همچنین اجرای این طرح فرصتی فراهم می‌کند تا امکانات آموزشی و کیفیت مدارس ارتقا یافته و آسیب‌های اجتماعی مرتبط با آموزش کاهش یابد.

 

او با اشاره به اینکه در استان خراسان جنوبی بیش از 17 هزار همکار و دانش‌آموز و حدود 200 هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در نظام آموزش و پرورش درگیر هستند، نقش مردم استان که همیشه حامی آموزش و پرورش بوده‌اند را بسیار مهم دانست.

 

همچنین مرتضوی دیدار سالانه معلمان با مقام معظم رهبری را فرصتی برای قدردانی از معلمان و نشان‌دهنده عنایت ویژه رهبر انقلاب به جامعه معلمان برشمرد.

 

او افزود که نهضت توسعه عدالت آموزشی با ارتقای فضای کیفی و استاندارد مدارس از جمله ایجاد نمازخانه، مشاور و امکانات ورزشی، نقش کلیدی در بهبود کیفیت آموزش و کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد.

 

در پایان، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از همکاری و همراهی فرمانداران، ائمه جمعه و مدیران مدارس قدردانی کرده و خواستار حضور فعال مردم در این نهضت شد تا زمینه‌ساز تربیت دانشمندان آینده این کشور باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار