موفقیت طرح دانشجوی بیرجندی در مسابقات ایده‌پردازی دانشجویی کشور
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۴۵۷
رئیس روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي بيرجند خبر داد:

موفقیت طرح دانشجوی بیرجندی در مسابقات ایده‌پردازی دانشجویی کشور

رئیس روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي بيرجند از موفقيت طرح دانشجوی بیرجندی در مسابقات ایده‌پردازی دانشجویی کشور خبر داد.
فاطمه رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، اظهار داشت: طرح شقايق سادات نوراني حسن كياده دانشجوي مقطع فيزيوپاتولوژي با عنوان «تحريم مهاجرت و لانه گزيني سلول‌هاي بنيادي داخل و خارج قلبي (اگزوژن يا اندوژن ) به محل آسيب ميوكارد با استفاده از تزريق موضعي نانوفيبرهاي متصل شده به فاكتور رشد مشتق از سلول هاي استرومايي مقاوم به متالوپروتئينازها (1-S-SDF ) در اطراف محل ضايعه» برگزيده كشوري شد.
 
وي افزود: اين طرح كه به راهنماي محمد فريدوني براي شركت در مسابقه ايده پردازي دانشجويي در حيطه سلولهاي بنيادي كه از سوي معاونت فناوري رئيس جمهوري در سراسر كشور برگزيده شده بود به عنوان يكي از 10 طرح نهايي كشوري انتخاب شد.
 
رئیس روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي بيرجند خاطرنشان کرد: اين ايده در اولين كنگره بين المللي دانشجويي پزشكي سلولي و ملكولي كه در 28 تا 30 بهمن ماه امسال در شيراز برگزار شد، ارائه و به عنوان يكي از ده طرح برگزيده نيز اعلام شد./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار