آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۶۴۶۶

رئیس پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران منصوب شد

رئیس دانشگاه تهران طی حکمی علی طاهری میرقائد استاد دانشگاه تهران را به عنوان رئیس پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران منصوب کرد.
رئیس پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران منصوب شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران، سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در حکم انتصاب علی طاهری میرقائد استاد دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران به عنوان رئیس پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران آورده است: انتظار می‌رود ضمن تعامل سازنده با سایر معاونان دانشگاه به ویژه معاونت بین‌الملل، رؤسای دانشکدگان، دانشکده‌ها و کلیه ذی‌نفعان دانشگاه و همچنین بهره‌مندی از توان مدیران، اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان بر محور جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت‌پذیری اجتماعی، انجام وظایف و مسئولیت‌های خطیر محوله برای اعتلای نماد آموزش عالی کشور را از طریق ارتقا تعاملات بین المللی، اجرای دوره‌های مشترک با دانشگاه‌های معتبر بین المللی، راه‌اندازی دوره‌های آموزشی بر خط بین المللی، اجرای دوره‌های میان رشته‌ای با مشارکت دانشکده‌ها و سایر دانشگاه‌های داخلی و خارجی، گسترش آموزش عالی در مناطق آزاد، بازاریابی جهت جذب دانشجویان خارجی، تعامل با صنعت و جامعه به منظور پاسخگویی به نیاز‌ها با حفظ کیفیت و استاندارد‌های دانشگاه و امور مربوط به مولد سازی املاک در اختیار آن پردیس مورد اهتمام قرار دهید.

پیش از این احمد نوحه‌گر استاد دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران عهده‌دار سرپرستی پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار