۴۳۵ هکتار زمین دولتی رفع تعرض شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۶۴۸۹

۴۳۵ هکتار زمین دولتی رفع تعرض شد

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از رفع تعرض به یک‌هزار و ۲۱۵ مورد اراضی دولتی به مساحت حدود ۴۳۵ هکتار در سه ماهه نخست امسال توسط یگان حفاظت سازمان خبر داد.
۴۳۵ هکتار زمین دولتی رفع تعرض شد

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ارسلان مالکی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان گفت: یگان حفاظت این سازمان در ۳ ماه نخست امسال موفق به رفع فوری یک‌هزار و ۲۱۵مورد تعرض به اراضی دولتی به مساحت حدود ۴۳۵ هکتار شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه یگان حفاظت در ۳ ماه گذشته ۸۳ مورد حکم قطعی رفع تصرف را هم اجرا کرده است، افزود: مساحت اراضی آزاد شده توسط یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در کشور بیش از ۲۰۸ هکتار زمین بوده است.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن ضمن تقدیر از عملکرد نیرو‌های یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن که در ادارات کل راه و شهرسازی مستقر هستند، اظهار کرد: سیاست ما در صیانت از اراضی دولتی به عنوان بخشی از بیت‌المال همواره بر اقدامات پیشگیرانه بوده که این امر با تلاش‌های همکاران‌مان در یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن میسر شده است.

بر اساس گزارش‌ها بیشترین میزان وقوع تعرض در سه ماه نخست امسال در استان‌های تهران، فارس و خوزستان صورت گرفته است.

پربازدیدترین آخرین اخبار