به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، قیمت اعلام شده گوشت بوقلمون از سوی سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران به شرح زیر است:
هر کیلوگرم بازو ۹۶ هزار و ۵۰۰ تومان
هر کیلوگرم بال (بدون نوک بال) ۶۸ هزار تومان
هر بسته پای بوقلمون پاک شده بدون ناخن ۸۰۰ گرم ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان
هر بسته جگر تازه پاک شده ۴۰۰ گرمی ۵۶ هزار تومان
هر کیلوگرم گوشت چرخ کرده ۱۹۸ هزار تومان
هر بسته دل پاک شده ۴۰۰ گرمی ۵۶ هزار تومان
هر کیلوگرم ران با پوست و استخوان (با استخوان کمر) ۱۵۶ هزار تومان
هر کیلوگرم ساق با پوست ۱۲۶ هزار تومان
هر بسته سنگدان پاک شده ۴۰۰ گرمی ۵۹ هزار تومان
هر کیلوگرم سینه بدون گردن با بال پوست و استخوان ۱۵۴ هزار تومان
هر کیلوگرم سینه با بال، گردن، پوست و استخوان ۱۴۲ هزار تومان
هر کیلوگرم فیله ۲۲۸ هزار تومان
هر کیلوگرم گردن بدون پوست ۹۲ هزار تومان
هر کیلوگرم لاشه کامل یا شقه (برش عمودی لاشه) لاشه بالای ۱۵ کیلوگرم ۱۰۶ هزار تومان
هر کیلوگرم مغز ران بی پوست و استخوان ۲۳۰ هزار تومان
هر کیلوگرم نیم شقه ران، ران با ساق، ران، کعب ران، استخوان پشت و دم بالچه (فله) ۱۰۸ هزار و ۲۰۰ تومان
هر کیلوگرم نیم شقه سینه، سینه با بال، با گردن، با پوست و استخوان (فله) ۱۰۶ هزار و ۴۰۰ تومان