آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۱۷۶۴

افزایش ۱۸ درصدی خرید تضمینی گندم از کشاورزان آذربایجان شرقی

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: خرید تضمینی گندم در استان از ابتدای فصل برداشت تا امروز به بیش از ۱۸۲ هزار و ۹۴۰ تن رسیده که ۱۶۵ هزار و ۸۱۰ تن توسط غله و ۱۷ هزار و ۱۳۰ تن توسط تعاون روستایی خریداری شده است.

به گزارش خبرنگار  استان‌ها خبرگزاری دانشجو، جلال رحیم‌زاده مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: با توجه به خرید تضمینی حدود ۱۸۳ هزار تن گندم تا به امروز شاهد افزایش ۱۸ درصدی خرید گندم نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۵۵ هزار و ۹۰ تن بوده، هستیم.

وی ادامه داد: تعداد ۱۳۰ مرکز خرید گندم در آذربایجان شرقی فعال بوده و گندم تولیدی کشاورزان زحمتکش را دریافت می‌کنند و مجموع مطالبه گندم کاران استان تا به امروز ۳۲ هزار و ۲۳۱ هزار میلیارد ریال است که به زودی پرداخت خواهد شد.

رحیم‌زاده گفت: کشاورزان زحمتکش در خط مقدم تولید قرار دارند و زحمت اصلی تولید و کشت گندم نیز با آن‌ها است و تلاش ما نیز افزایش درآمد آن‌ها با هدف افزایش تولید است.

وی افزود: مجموع سطح اراضی کشت گندم استان ۲۱۱ هزار هکتار شامل ۱۸۶ هزار هکتار گندم دیم و ۲۵ هزار هکتار گندم آبی است که ۱۲ رقم اصلی گندم دیم و ۶ اصلی رقم گندم آبی در استان تولید می‌شود.

رحیم‌زاده گفت: گندم صدرا، هشترود، باران، آذر۲، آفتاب، کوهدشت و دهدشت برای گندم دیم و ارقام پیشگام، سالار، حیدری و میهن برای گندم آبی از جمله ارقام جدیدی هستند که به گندمکاران استان معرفی شده و بر اساس توصیه‌های کارشناسان شناسانده شده‌اند.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: توصیه‌های کارشناسی و علمی کارشناسان به کشاورزان به خصوص در موضوع میزان کود و سم، زمان برداشت محصول و نحوه استفاده صفر تا صد از کمباین و سایر موارد لازم موجب افزایش حجم تولید در آذربایجان شرقی شده است.

رحیم زاده یادآور شد: متوسط افزایش خرید گندم در کشور ۱۶ درصد است در حالی که اشاره هم شد، این مقدار در آذربایجان شرقی به ۱۸ درصد رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار