به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اساس آمار منتشر شده از سوی مرکز ملی آمار ایران در خصوص متوسط قیمت کالاهای خوراکی، عمده اقلام اساسی که نقش پررنگی در سبد خانوار ایفا میکند، نسبت به ماه مشابه سال قبل افزایش قیمت داشتهاند.
البته در یک اتفاق جالب اقلامی مانند برنج ایرانی درجه یک، مرغ و انواع روغن نسبت به سال گذشته ارزان شدند.
گوشت گوسفندی، گوشت گاو یا گوساله و قند اقلامی هستند که بیشترین افزایش قیمت را نسبت به تیرماه سال ۱۴۰۲ تجربه کردند. این کالاها به ترتیب ۷۰.۴، ۴۷.۴ و ۴۲.۸ درصد افزایش قیمت داشتهاند.
کالاهای ذکر شده در جدول، اقلام اساسی سبد خوراکی خانوارها هستند و از این جهت درصد تغییرات قیمت آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.