ممنوعیت خروج از کشور برای مشمولان غایب
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۳۷۶۱

ممنوعیت خروج از کشور برای مشمولان غایب

معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی گفت: مجوز خروج از کشور برای شرکت در مراسم راهپیمایی اربعین حسینی برای مشمولان غیر غایب صادر می‌شود و مشمولان غایب حتی در صورت داشتن گذرنامه، ممنوع الخروج هستند.
ممنوعیت خروج از کشور برای مشمولان غایب
ممنوعیت خروج از کشور برای مشمولان غایب

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین زاهدی اظهار کرد: مجوز خروج از کشور برای شرکت در مراسم راهپیمایی اربعین حسینی برای مشمولان غیر غایب صادر می‌شود و مشمولان غایب حتی در صورت داشتن گذرنامه، ممنوع الخروج بوده و به هیچ عنوان مجوز خروج از کشور برای آنان صادر نمی‌شود.

معاون اجتماعی سازمان وظیفه عمومی در ادامه افزود: برای رفاه حال سایر زائرین و سرعت در ارائه خدمات به عزیزان متقاضی شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی تقاضا داریم، مشمولان غایب از مراجعه به سامانه‌های خدماتی پلیس یا مراکز وظیفه عمومی و ادارات گذرنامه سراسر کشور و پایانه‌های مرزیبرای دریافت مجوز خروج از کشور اکیدا خوددادری کنند.

در این اطلاعیه آمده است:مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان‌های داخلی (سروش، ایتاوروبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار