کد خبر:۱۱۶۴۹۶۲
استاندار هرمزگان:

اختلاف قیمت سوخت در کشور با قیمت بین‌المللی یکی از عوامل جذابیت قاچاق سوخت است

استاندار هرمزگان اختلاف قیمت سوخت در کشور با قیمت بین‌المللی یکی از عوامل جذابیت قاچاق سوخت عنوان کرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی دوستی در نشست با اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان هرمزگان با اشاره به موضوع سوخت، گفت: در حالی که مصرف سوخت در کل کشور با افزایش روبرو است اما سوخت توزیعی در استان هرمزگان ۱۸ درصد کاهش داشته است.

وی تخصیص سوخت بر اساس حجم انجام پروژه‌ها و صدور برخط بارنامه‌ها را دو طرح ابتکاری هرمزگان برای کنترل قاچاق سوخت معرفی کرد و افزود: در حال حاضر سوخت به خودروهای حمل و نقلی به صورت یک جا تخصیص داده نمی‌شود بلکه خودروی دارای بارنامه باید در مسیر به صورت تدریجی سوخت گیری کند.

دوستی با بیان اینکه روزانه ۱۰میلیون لیتر سوخت در هرمزگان توزیع می‌شود، عنوان کرد: ۲۰ درصد قاچاق سوخت استان مربوط به بنزین است که به صورت زمینی قاچاق می‌شود و ۸۰ درصد نیز قاچاق دریایی گازوئیل است.

استاندار هرمزگان اختلاف قیمت سوخت در کشور با قیمت بین‌المللی را یکی از عوامل جذابیت قاچاق سوخت معرفی کرد و عنوان داشت: بسیاری از مشاغل مانند کوره‌های آجرپزی و واحدهای تولید زغال بطور الزامی به شبکه گاز متصل شده اند که تأثیرگذاری بسیاری داشته است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حمایت دولت از طرح‌های صنایع تبدیلی، ادامه داد: دولت نمی‌تواند به صورت مستقیم صنایع تبدیلی احداث کند اما آمادگی داریم زمین رایگان و تا ۹۰ درصد هزینه‌های احداث واحد تبدیلی را به مردم تسهیلات ارائه دهیم‌.

دوستی بیان کرد: ۱۰۰۰ هکتار زمین را قرار است در استان هرمزگان زیر کشت موز ببریم که این طرح در صورت اجرا ۵۰ میلیون دلار در هزار هکتار ارزش افزوده ایجاد خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار