کد خبر:۱۱۶۷۰۸۸
برای اولین بار؛

واریز ۷۷میلیارد تومان از محل آلایندگی عسلویه به حساب استان هرمزگان

استاندار هرمزگان از اثربخشی پیگیری‌های مکرر درخصوص پرداخت عوارض آلایندگی عسلویه و پرداخت مبلغ ۷۷ میلیارد تومانی به استان خبرداد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی دوستی استاندارهرمزگان با اشاره به تکلیف قانونی استان بوشهر در پرداخت عوارض آلایندگی عسلویه به استان هرمزگان، گفت: علیرغم تکلیف قانونی و تعیین  سهم مناطق تحت تأثیر آلایندگی صنایع مستقر در منطقه پارس جنوبی، اجرای آن سالیان سال به تأخیر افتاده بود که با مکاتبات و پیگیری های مکرر این مهم محقق شد.
 
استاندار هرمزگان افزود: سهم پارسیان هرمزگان از عوارض آلایندگی عسلویه  ۱۱.۹ درصد بوده که اولین بخش آن به مبلغ حدود ۷۷ میلیارد تومان به حساب امور مالیاتی استان واریز شد. 

دوستی ضمن ابراز امیدواری در تداوم این روند، گفت: با قدردانی از زحمات مجموعه امورمالیاتی استان لازم است برای پایش و پرداخت مستمر این سهم همچنان پیگیری‌ انجام شود چراکه باتوجه به ظرفیت‌های بیشمار و بکر منطقه منشأ تحولات و تغییرات شگرفی در غرب استان خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار