به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، در تشریح اقدامات دولت سیزدهم در حوزه بازگشت بنگاههای اقتصادی با چرخه تولید در استان هرمزگان اظهار کرد: با توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای هرمزگان باید دیپلماسی اقتصادی را مد نظر قرار میدادیم و بر همین مبنا حدود ۳۸۰ فرصت سرمایهگذاری در سطح استان شناسایی و به فراخوان گذاشته شد.
وی افزود: علاوه بر فراخوان داخلی و دعوت از بنگاههای اقتصادی، هلدینگها و بخشهای خصوصی در حوزه جذب سرمایهگذاری خارجی نیز اقدام کردیم که نمونه آن اجلاس سفرای ایران بود که استاندار هرمزگان در آن اجلاس سخنرانی کرد و فرصتهای سرمایهگذاری استان را در قالب یک بسته به سفرا تقدیم کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: علاوه بر این در مدت سه سال اخیر بالغ بر ۱۱۰ تور سرمایهگذاری برای گروههای سرمایهگذاری برگزار شد و همچنین هفت همایش سرمایهگذاری در سطح استان و ۱۳ همایش در حوزه شهرستانها برگزار کردیم.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از حوزههای مهم در حوزه اقتصادی استان بحث بنگاههای اقتصادی راکد بود، یکی از سیاستهای دولت در این بخش که سرمایهگذاری بخشهای مختلف بود و احیای این واحدها بود.
شهرزاد گفت: در این مدت ۷۸۲ واحد و بنگاه راکد اقتصادی در سطح استان هرمزگان مجدد فعال و به چرخه تولید بازگشتند.
وی با تاکید بر اینکه وقتی از بنگاه اقتصادی یاد میشود باید سراغ واحدهای مختلف معدنی، صنعتی، خدماتی، شیلات، کشاورزی و... برویم ادامه داد: منظور از این بنگاههای اقتصادی، واحدی است که افرادی در آن مشغول و در نهایت محصول خروجی دارند که میتوانند آن را به فروش برسانند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: هرمزگان در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ رتبه اول کشور در حوزه احیاء واحدهای راکد را در اختیار و فاصله قابل توجهی با استان رتبه دوم دارد که نشان میدهد در این مدت هرمزگان تلاش زیادی برای بازگشت این بنگاهها به چرخه تولید داشته است.
وی تصریح کرد: حدود ۱۹۰۰ واحد تولیدی نیز با حدود ۴۰ درصد از ظرفیت اسمی خود فعالیت و تولید داشتند که با سیاستهای در پیش گرفته شده در حال حاضر به بالای ۶۵ درصد ارتقا ظرفیت دادهاند.
شهرزاد گفت: بخشی از ایجاد شغل هرمزگان مربوط به همین بنگاههایی است که ارتقا ظرفیت داده شدهاند یعنی حدود ۲۵ هزار نفر در این بنگاهها مشغول به فعالیت شدند و از سویی حدود ۱۰ هزار و سیصد نفر نیز در بنگاههای راکدی که مجدد فعال شدند مشغول به کار شدند.