به گزارش خبرنگار استان ها خبرگزاری دانشجو،شاهینی،رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد سپس به مولد سازی و فروش اموال مازاد دولتی اشاره کرد و گفت فروش اموال مازاد دولتی فرصت بزرگی برای ایجاد تحول اقتصادی در استان است.
شاهینی عوارض آلایندگی و ارزش افزوده شهرستانهای استان را ۶۴۶ میلیارد تومان اعلام و گفت که شهرداری ها باید این رقم را به کارهای عمرانی عام المنفعه اختصاص دهند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمدگزیدهای از مهمترین بندها و تبصرههای قانون بودجه ۱۴۰۳را با نگاه استانی مطرح کرد.
شاهینی گفت رتبه رشد بودجه استان در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از ۲۲ به رتبه ۳ در کشور رسیده است.که یکی از موفقیت های بزرگ بودجه ای استان است.
وی تصریح کرد بعد از ابلاغ بودجه سال ۱۴۰۳ به استان، جلسات کارشناسی متعددی جهت تدوین و بروز رسانی شاخصهای توزیع بودجه با کارشناسان بودجه سازمان و مدیران دستگاههای اجرایی برگزار وسپس گزارش نهایی توزیع، برای تایید به شورای برنامهریزی و توسعه استان ارائه گردید.
شاهینی اظهار داشت بودجه سال ۱۴۰۳ استان کهگیلویه و بویراحمد ۳۶۰۰ میلیارد تومان است که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۲ که ۲۵۰۰ میلیارد تومان بوده است رشد قابل توجهی را تجربه کرده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد افزود:ترکیب منابع اعتباری ابلاغی استان در سال جاری متنوع بوده است و ردیفهایی از جمله توازن، نفت ، محرومیت زدایی، کمکهای فنی اعتباری، ۲۷ صدم درصد و ... لحاظ شده که در بین ۲۱ فصل توزیع خواهد شد
شاهینی گفت:۳۶۴میلیارد تومان از محل اعتبارات محرومیت زدایی به استان ابلاغ شده است که این اعتبار در بخشهای راه روستایی، راه عشایری، مدارس، مسکن محرومین، آب روستایی و آبخیزداری توزیع خواهد شد.