کد خبر:۱۱۶۶۳۷۵

آزادراه تهران- شمال و محور چالوس تا پایان روز ۳۰ مرداد مسدود است

آزادراه تهران- شمال و مسیر رفت و برگشت محور چالوس تا ساعت ۲۴ سه شنبه (۳۰ مرداد) به صورت ۲۴ ساعته مسدود است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مرکز مدیریت راه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای امروز (یکشنبه، ۲۸ مرداد ماه) اعلام کرد: محور کندوان واقع در استان مازندران از مورخ ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ لغایت ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، به صورت ۲۴ ساعته در روز‌های یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه، به دلیل اجرای عملیات راهداری، محور فوق مسدود بوده و تردد از محور‌های جایگزین هراز و فیروزکوه امکان‌پذیر است.

در حال حاضر تردد در محور‌های هراز و فیروزکوه و مسیر رفت و برگشت آزادراه قزوین- رشت روان گزارش شده است. در ضمن محور‌های شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

در سایر محور‌ها نیز شاهد ترافیک سنگین در آزادراه تهران- کرج- قزوین محدوده‌های «گرمدره»، پل فردیس و «مهرویلا»، ترافیک سنگین در آزادراه قزوین- کرج- تهران حدفاصل مهرویلا تا پل «کلاک» و ترافیک سنگین در آزادراه ساوه- تهران محدوده «دهشاد» هستیم. آخرین وضعیت جوی نیز از بارش باران در برخی از محور‌های استان گیلان حکایت دارد.

محور‌های هشتگرد- طالقان، کمربندی جدید خرانق- یزد، یزد- دربید، دلگان- جلگه و فرعی سیاخ دانگون تا اطلاع ثانوی مسدود است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار