کد خبر:۱۱۶۸۲۳
سعيد قاسمي:
رسانهها، عاملان اصلی سردرگمی جوانان امروز هستند
يك سردار جبهههای دفاع مقدس با انتقاد به عملکرد رسانهها، آنها را عاملان اصلی سردرگمی جوانان امروز دانست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از قزوين، سردار سعید قاسمی 16 اسفند ماه در چهاردهمين يادواره شهداي دانشجوي استان قزوين که به همت بسيج دانشجويي دانشگاه بين المللي امام خميني(ره) قزوين در اين دانشگاه برگزار شد، با انتقاد نسبت به عملکرد رسانه ها؛ آنها را عاملان اصلی سردرگمی جوانان امروز دانست.
وي گفت: امروز ما با جمعیتی سردر گم نسبت به انقلاب رو به رو هستیم و این درحالی است که بازخوانی دفتر سه دهه گذشته انقلاب برای نسل امروز، بسیار مهم است.
قاسمي افزود: در حلقه اول این انقلاب رهبری، حلقه دوم کادر مجرب و در حلقه سوم یک ایدئولوژی وجود دارد و در کف این بستر هم مردمی هستند كه سینه چاک برای اسلام و اهداف آن مي باشند؛ این بسته کامل در هیچ کجای جهان دیده نمی شود و این در حالی است که آموزش عالی، آموزش و پرورش، صدا و سیما و هیچ یک از رسانه ها اهتمامی در جهت تبیین و روشن شدن آن نکرده اند.
اين استاد دانشگاه با تشریح رویکردهای انقلاب از زمان ورود حضرت امام (ره) به ایران گفت: اولین کشوری که سه روز بعد از پیروزی انقلاب، ایران را به رسمیت شناخت، آمریکا بود؛ چراكه تصمیم داشتند بساط انقلاب را چند روزه جمع و حضرت امام را ترور کنند و به مرور کارها را در دست بگیرند، به همین دلیل در همان آغازین روزها، انقلاب با حرکتهای انحرافی مواجه شد.
وي در پايان به تشریح برخی حرکت های انحرافی پرداخت و شناخت و آگاهی از این حرکت ها را برای نسل امروز ضروری دانست./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰